Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/koks

Marketing

Christina Aguilera: Od curice do bludnice (3)


CHRISTINA AGUILERA jedna je od rijetkih pop pjevačica koja nam je seksualno nabijenim fotografijama čak tri puta privukla pažnju, što vjerojatno objašnjava onu trojku u naslovu.

Novu seriju izazovnim fotografija objavio je (a tko bi drugi) britanski tabloid The Sun, a fotografije Christinu, na što ste već navikli, prikazuju u vrlo seksi pozama.

Aguilera je svoje prve korake u showbusinessu napravila nastupajući na televizijskom showu za djecu Mickey Mouse Club, a od tih se nevinih vremena prometnula u pravi vamp zavodnicu, čije se slike objavljuju na naslovnicima svjetskih časopisa za muškarce.

Kako piše The Sun, izvor blizak pjevačici za tabloid je izjavio: "Christina se nikad nije bojala šokiranja javnosti, a ionako se voli oblačiti u lude kostime."

"Mnogi ju kritiziraju jer pruža loš primjer svojim mladim obožavateljicama, ali nju za to uopće nije briga" - zaključio je The Sun-ov izvor.

Christinin novi singl "Fighter" u Britaniji će biti objavljen slijedećeg ponedjeljka, a dotad uživajte u novoj seriji Aguilerinih provokativnih fotografija


Post je objavljen 04.03.2005. u 17:35 sati.