Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/osobnistav

Marketing

Gotovina budi Hrvatina

Pun mi klinac Gotovine. Pa tko je on da ucjenjuje Hrvatsku. General pa što onda, još k tome ucijenjen na po televiziji 350.000 kuna, jedva 50 tisuća eura. Pa ako ga Europa hoće neka ga traži, ako ga Hrvatska treba dati neka ga izruči. Amože i on sam.

Bila bi veća fora da se general preda: evo ja to činim za budućnost Hrvatske, bla bla...
Svi bismo ga hvalili, čovjek se žrtvuje za Hrvatsku. Ako je nevin, onda je nevin, ako je kriv, kriv je, ali je pozitivna žrtva, to je učinio za ljubav Hrvatske.

Zato Ante, ne budi zec u mišjoj rupi i bjegunac, kukavica. Budi muško i odgovaraj za ono što si počinio, lupi petama i reci sve za Hrvatsku.


Ajme meni, i dalje mi je kompić krepan. Čini se definitivno. Moram kupit novi, strava i užas, a prihoda niodkuda. Oni koji bi trebali poslat neke honorare izgovaraju se da ni njima nisu neki drugi platili itd.
Dok sam u gostima na kompiću idem pročitati Pticu trkačicu, mislim da se tako zove. Dobar tekstopisac zanimljivog stila i sadržaja. E da ovi u 24 sata znaju kakvih sve talenata ima na Blog.hr, ne bi imali Matiju Babića za glavnog papka, pardon urednika, koje plaćaju čak tri cijene.

Post je objavljen 04.03.2005. u 14:55 sati.