Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/felixwindows

Marketing

Naslov

Kako nasloviti nešto ... s okusom ničega :-).

Osim što mrzim snijeg :-) nista važnoga za napisati nemam ... Kad smo već kod snijega, zna li tko čemu on služi i zašto je uopće 'izmišljen'?

Kad mi nitko nezna ( ili neće ) pomoći u riješavanju Windows problema i dilema, možda pomogne sad, kad' je o zimi ( idiličnoj :-( kao što je ovogodišnja ) i snijegu riječ :-)?!

Kako bih ipak ostao dosljedan ( i sebi samom ) najavi sadržaja mojih blogova imam ja još meni ( ovog puta i mom mlađem kolegi ) zanimljiv problem:-).

Zove se SUNSTAR SAC3130-128 USB Device ( popularnije Memory Stick ) ... koji uprkos tomu što nema fizičku mogućnost stavljanja u Write Protect mod, pri svim pokušajima da mu se pristupi ( piše/briše/formatira ) uporno prijavljuje kako je u Write Protect - u ...

Uzalodni su bili pokušaji u traženju ( na stranicama proizvođača ) uslužnog alata, koji bi mogao otkloniti 'kvar', odnosno, pokušaji s nekim drugim alatima urodio je tek malenim 'plodom' ... točnije prethodni sadržaj je 'nekako' obrisan no rad s Memory Stick-om je i dalje nemoguć:-(.

Računalo ga naravno ( kako Xp tako i '98 ) vidi ...

I za kraj krajeva :-) ... Pozdrav svima, posebice BigMammi, jedinoj ( hrabroj:-) ) čitateljici ijednog od mojih blog-ova.

Eto, po tko zna koji puta, opisah novi problem i moju osobnu informatičku muku:-). Bude li netko široka srca i olakšao mi je, do neba biti ću mu zahvalan i vrlo rado uzvratiti s protuuslugom/iskustvom/savjetom.





Post je objavljen 04.03.2005. u 10:21 sati.