Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/univerzum

Marketing

Astralno putovanje ( seminar)

"Izuzetno iskustvo buđenja jedne od najfascinantnijih ljudskih sposobnosti"

Za neke ljude odvajanje emotivnog «ja» od fizičkog tijela je instinktivno, ali ipak teško za upravljanje i korištenje. Seminar podučava efektivne tehnike za napuštanje tijela i putovanje samo svjesnošću.

Cilj ovog eksperimenta je kontakt sa dimenzijama koje inače upoznajemo samo kroz snove. To je mjesto gdje se ono što je normalno i ono što je paranormalno spajaju u jedno i aktivira nove mogućnosti u ljudskom biću. Naučiti "odvojiti se" od tijela također jača osjećaj unutarnje sigurnosti; na primjer, moguće je prebroditi strah od smrti, postati svjesniji postojanja izvantjelesne stvarnosti i nadići ograničene percepcije uvjetovane životom u fizičkoj formi.

Seminar Astralnog putovanja pruža filozofske temelje i osnovno razumijevanje mehanizma i potencijala "odvajanja". Prema Damanhurskoj filozofiji ljudsko biće je "biće-most" koje postoji .

na puno različitih razina, od materijalnih do duhovnih.

Osim teorijskog dijela, seminar uključuje iskušane i testirane praktične vježbe uz vodstvo iskusnog instruktora iz Damanhura. Seminar ima tri stupnja, treći stupanj prolazi se isključivo u Damanhuru i uključuje vježbanje i spavanje u Hramu.

Preneseno sa maila koji sak danas dobio , zadnjih nekoliko mjeseci me taj damanhur stvarno fascinira .

Post je objavljen 04.03.2005. u 00:05 sati.