Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seve

Marketing

Ispovijest Milana Lučića

Eto malo da se i "the man", direktor Lučić, u ekskluzivnom interviewu Večernjem pohvali i kaže koju o svom poduhvatu... na kraju krajeva, prodao je onu staru jahtu i kupio novu :))) i tako, prijatelji i poslovni partneri ga hrabre... njega jadnog u velikoj duševnoj boli...

... Jutarnja kava u Ljubuškom počinje prelistavanjem tiskovina, čak i onima kojima to nije bio svakidašnji ritual. Svi žele pročitati kakve još pikanterije o njihovu sugrađaninu Milanu Lučiću otkrivaju novine. Ima li još što što javnosti nije poznato o trenutačno najgledanijem filmu u kojemu uz njega glavnu žensku ulogu igra Severina.

- Što još možete o meni napisati? - dočekao nas je u svom prostranom uredu direktor Lučić, koji je trenutno postao najtraženija medijska osoba. Ironično je prokomentirao navode iz tiskovina u kojima piše kako je napustio Ljubuški, kako ga ostavlja rodbina ili kako mu propada gospodarsko carstvo.

- Nemam nikakvih problema niti u obitelji niti u poslu. Dapače - kategoričan je Lučić. Nakon što nam je potanko objasnio poslovnu politiku tvrtke, kazao je kako se ovih dana ipak sve više posvećuje obitelji i prijateljima. Stoga, kaže, nakon razgovora s nama požurit će se pripremiti jahtu za subotnji izlet s prijateljima. - Pa, novine pišu da si prodao jahtu - primjećujemo. - Točno je da sam prodao staru, ali sam kupio novu. Uostalom, krenite sa mnom do Tučepa.

Prihvaćamo poziv. Prije polaska Milan se dogovara sa suprugom Mirjanom o kupnji namirnica. Petogodišnja kćerka Petra stidi se našeg fotoreportera. Mirjana kaže da su sin Krešimir i kćerka Danijela u školi. Oboje ističu da tu pravu dramu nadilaze razgovorima i uvažavanjima. Nekako se doimaju kao da vjeruju da se sve to događa drugima. Put do Tučepa prošao je u razgovaru o njegovoj rođakinji Mirjani Lučić. Dakako, bio je isprekidan brojnim pozivima kojima se Milanu javljaju prijatelji i poslovni partneri. Kaže da ga svi hrabre...

Večernji List

Post je objavljen 08.06.2004. u 20:29 sati.