Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Otvoreni turnir u parskom gou - Velika Gorica - Zima 2005. - OBJAVA

Go-klub 'Velika Gorica' organizira svoju djelatnost u skladu s godišnjim dobima. Glavna orjentacija u radu kluba je rad s mladima. Aktivnosti mladih su organizirane prema školskim godinama, ćemu smo se i mi prilagodili. Školska godina je prilagođena godišnjim dobima, pa tako i mi organiziramo cikluse naših natjecanja. Tijekom školske godine radimo u školama u sklopu školskih go-sekcija u školskim vannastavnim aktivnostima. Svake subote, ako nismo na nekom važnom turniru van Velike Gorice, organiziramo vikend-turnir. Krajem svakog godišnjeg doba organizira se otvoreni turnir, partije kojega se boduju za europski rating. Takav turnir je ovaj puta 19. 03. na kraju godišnjeg doba zime.
Od ove godine smo donijeli odluku, da isti vikend, kada se organizira turnir krajem godišnjeg doba, dan kasnije, u nedjelju, organiziramo otvoreni turnir u parskom gou. Tako ćemo i nadalje krajem svakog godišnjeg doba. Na taj način stimuliramo igranje parskoga goa, što je i svijetski trend u igranju ove igre. Parovi su obavezno mješoviti, pa na taj način to bude poticanje igranja goa i u žena i djevojčica.

Igranje parskog goa, pored vrijednosti koje razvija igranje goa, u velikoj mjeri se razvija razumjevanje među igračima i igračicama. Zajedno, na istoj strani zadatka, rješavamo zajedničke probleme, koji proizlaze iz pozicije, koju smo zajedno stvarali i stvaramo do krajnjeg rezultata. Igrajući tako postajemo sve više osobe na zajedničkom zadatku, a ne samo grubo podjeljeni u mislima na muško i žensko. Na taj nači razvijamo kreativnost kroz toleranciju i razumjevanje. Pomalo prestajemo biti objekt nekih poriva, već svijesni čimbenici u zajedničkom djelovanju. Učiti ćemo se zajedno odlučivati i bez dogovaranja riječima, jer u parskom gou nema dogovaranja, već se djelovanje provodi igranjem poteza i kroz njih razumjevanjem namjera i prilagođavanje igri partnera.
Ove godine po prvi puta Go-klub 'Velika Gorica',

O r g a n i z i r a

Otvoreni turnir u parskom gou - Velika Gorica - Zima 2005.

Mjesto igre:
Centar za odgoj i obrazovanje djece i mladeži Velika Gorica - Velika Gorica - Zagrebačka 90
Datum:
nedjelja 20. 03. 2005.
Vrijeme za igru:
45 minuta po paru bez byo-yomia
Komi:
6,5 poena
Satnica:
09:45 – upoznavanje natjecatelja s pravilima igre
09:00 - izvlačenje turnirskih brojeva i početak natjecanja
Po završetku svakog kola počinje slijedeće.

Pristup:
besplatan
Parovi su mješoviti žensko/muški.
Pozivamo go-parove iz cijele Hrvatske, a i iz drugih zemalja, da se uključe u natjecanje.
U očekivanju skorog susreta pozdravljaju Vas organizatori!
Go klub ‘Velika Gorica’

bl. Muradenu


Post je objavljen 03.03.2005. u 12:19 sati.