Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nabrijano

Marketing

Tulumi!!!

Fale mi tulumi, al oni pravi, kao što su bili u Zodijaku. Ono su bili tulumi!!! Žao mi je što tamo ne možemo više napraviti nijedan tulum, ali kad bi mogli to bi bilo super!
Kakve su tamo zabave bile! Ne govorim da se mi i sada ne zabavljamo, dapače ,čak nam je i bolje, ali tulumi u Zodijaku su uvijek imali neku posebnu vibru, nekakav feeling, tamo smo mogli biti ono što jesmo ili ono što želimo biti. I nikog nije bolio kurac za to!
Sjećam se kako smo puno puta molili za prostor, a vlasnik je snažno odbijao svaku našu molbu, ali bi ipak na kraju popustio. Sjećam se jedne scene koja će zauvijek ostati u mojim memorijskim arhivima i koja me uvijek iznova nasmije. Bio je Emilov rođendan i mi smo odlučili doći malo kasnije. Kad smo došli, iznutra je polako nešto dolazilo na vrata…
To je bio Dino koji nije stigao izići van da se izriga nego je išao uspravno kroz cijeli Zodijak i rigao svoju tek popitu alkoholnu tekućinu,(kad rigaš ,onda se treba nagnuti naprijed) te je na ulazu u isto vrijeme pokušavao razgovarati s nama i rigati , ali nekako mu nije baš išlo. Dino LEGENDO!!!
Pozdravljam i Emila, Dejvida i ostalu tugujuću rodbinu koji su uvijek za šalu i svi su legende.
By the way, Dejvide, nadam se da sam te u subotu makar malo naučio plesati. Malo su nas čudno gledali kad sam te primio oko struka…ili ti mene…nije važno.
Šteta što nema takvih tuluma više, ali nema veze, još uvijek su nabrijani!
Možda jednom kad dođem u moj ljubljeni Gospić, dogovorimo nešto s gazdaricom pa zametnemo neki mali VIP tulumčić. Možda upali, ako ne upali, nema veze ,jer nama je uvijek dobro dok god je pića i muzike, loše ili dobre, nije važno, jer kad si pijan zaboraviš na sve, pa i na to da užasno izgledaš dok pokušavaš mrdati kukove u svim mogućim smjerovima i usput paziti da ti se ne prolije PELIN ili piva ili već nešto.
Ajte bog


Post je objavljen 02.03.2005. u 19:05 sati.