Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/downgrade

Marketing

Please send me evenings and weekends


u zadnje vrijeme svako malo dolaze vijesti da se neki bendovi koji su se davno, ili ne tako davno raspali ponovo okupljaju.. i mene to baš svako malo jako razveseli.. tako je eto prije par mjeseci objavljeno za go4 da su se okupili u originalnoj postavi i odsvirali su već koncerte po engleskoj, sad su najavili turneju po SAD-u i nadam se da se onda misle vratiti u europu. tako je počelo prije godinu dana sa pixiesima.. i onda jučer ujutro vidim da Dinosaur Jr. ponovo se okupili i misle svirat u japanu i engleskoj!!! pa to me je stvarno jako jako razveselilo i nadam se da ne misle stat na tome. i baš je lijepo da se ljudi mire, i da sviraju opet.. baš me briga koji je razlog, iako je uglavnom vjerujem zbog para, ali meni potpuno svejedno, možda jedino da ne pokušavaju radit neke nove albume, jer tko zna na što bi to ličilo.. no opet tko zna... primjetila sam da većinu bendova koje slušam više ne postoje i da kasnim bar 10 godina.. ali eto, zato me ove vijesti baš vesele, da ih vidim pa makar stare.. ja ih čekam..
na žalost neke sigurno neću nikad vidjeti.. kao Meat Puppets, pa to bi bilo skoro pa čudo. prvo da Cris Kirkwood izađe iz zatvora, što se nadam i bude uskoro, baš mi je žao tog čovjeka, ali kako će izgledat njegov život poslije.. ma.. njegov brat svira po Americi ali ja bi komplet :)
i Bob Mould i Grant Hart, ako su već mogli nedavno ponovo svirat zajedno, nema veze što je bilo malo, mogli bi se udruži i napravit turneju.. eh da..
ma, moram se veselit koncertima bendova koji ipak još postoje i sviraju.. i za sad mi je u planu Jon Spencer Bluse Expolosion, ako stvarno dođu u 5. mjesecu.. (uostalom, nazdravili smo.. dakle - moramo ići) i u KSET-u Liars i Xiu Xiu.. nisam dugo bila na nekom koncertu u KSETu i baš se veselim.. vidjela sam da će biti opet i the Flying Luttenbachers.. njih sam gledala prije već i baš bi mogla i opet. bili su baš dobri.. zanimljivi :) i da Chinese Stars napokon krenu na europsku turneju i da ponovo nam dođu, sigurna sam da neće zaobići KSET :) i uvijek kad se sjetim njih, dođe mi žao što su se Arab on Radar raspali..
eto.. dosta se toga planira što mene veseli, neka se barem nešto ostvari.. jedva čekam.. ta rečenica mi je u zadnje vrijeme stvarno često u upotrebi.. jedva čekam..

Post je objavljen 02.03.2005. u 15:20 sati.