Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xantipasport

Marketing

Utorak, 02.03.2005.

Reprezentacije


Mlade reprezentacije Hrvatske i Bosne i Hercegovine odigrat će na stadionu Pecara u Širokom Brijegu drugu prijateljsku utakmicu u samo dva i pol mjeseca. Naši su prvu utakmicu, u Vinkovcima, izgubili sa 4:0. Inače, ovo je zadnja provjera uoči kvalifikacijskih utakmica s Maltom i Islandom. Mlada Hrvatska reprezentacija se zadnja dva dana pripremala u Makarskoj na jakoj buri i po prilično hladnom vremenu. Valja napomenuti kako je Slaven Bilić, izbornik "U21" reprezentacije, na ovo okupljanje pozvao: Vranjića, Radmana, Pelaića, Benka, Vučka, Mišića, Bodrušića, Labudovića, Čalu, Bartulovića, Tomića, Modrića, Mujanovića, Marčića, Vukojevića, Vukmana, Ljubojevića, Vručinu, Primorca, Tadića i Čustića.

Utakmica između Austrije i Hrvatske se ne odigrava u službenom FIFA-inom terminu, pa se klubovi reprezentativaca imali pravo zabraniti igračima dolazak na tu utakmicu. Iz tog razloga u Beču neće igrati Dado Pršo, Jerko Leko, Goran Sablić, Tomislav Butina i Stjepan Tomas, dok zbog nemogučnosti nastupa na utakmici protiv Islanda nisu pozvani Robert Kovač i Marko Babić. Zbog ozljede će pak izostati Ivan Klasnić, Boris Živković, vrlo vjerojatno Darijo Srna i Niko Kovač. Stoga će se u Beču naći debitanti Hrvoje Vejić i Srebrenko Posavec, te Ante Šerić, Ivan Bošnjak i Jurica Vranješ.
Večerašnja (20:30) utakmica u Austriji je ipak pod velikim upitnikom zbog vremenskih neprilika i zaleđenog terena, te se u slučaju nemogučnosti igranja na Ernest Happel stadionu razmišlja o odigravanju utakmice na stadionu u Grazu ili Innsbrucku, ili u najgorem slučaju o neodigravanju iste, o čemu će se odlučiti uoči predviđenog početka utakmice.
UTAKMICA JE OTKAZANA!


Post je objavljen 02.03.2005. u 10:25 sati.