Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anotherteendiary

Marketing

Hej ljudofi!

Eto, eto... Vani je još uvijek hladno! Jup! Vec mi je stvarno dosta te hladnoce! =( Eh, da, dal sam vam rekla da sam jučer pisala povijest? Uglavnom, kad sam se(jučer) probudila stvarno mi se nije učilo... I tako da sam se odlučila ici u minici u školu i imati salabaher ispod :) Weee! Uspjelo je! Jedini je problem bio sto se ja zapravo nisam ni raspitala sta mi tocno pisemo, tako da nisam bas imala sta treba na papiru :) Al trebalo bi bit nest pozitivno :) I tak! U skoli mi stvarno nije dosadno, nasmijem se ko ludaaaaaaaaa! E, al stvarno! Mozda bi mi i bilo dosadno da nisam toliko dobra sa deckima, ali mi imamo te neke nase fore tako da stvarno umiremo od smijeha! Jao, zakon :) E, da javio mi se jos jedan dobri deckic s kojim sam se dopisivala na netu vec i trebali smo se upoznat, ali nekak se nismo poklopili (jer je on iz cazme), al uglavnom, javio mi se jer je citao blog i skuzio da je lidrano u njegovoj skoli:) I tako da cu ja njega upoznat konacno :) Weee :) I tako... Slusam stalno jednu jako tužnu pjesmu, i naravno podsjeca me na njega malo jer ju je on pjevao jednom, iako rijeci nisu povezane nikako sa situacijom, ali sve u svemu, pjesma je :(
E, i da, bas sam razmisljala, ima stvarno puno zbivanja sad u školi i to... Idemo na taj lidrano, pa u Poljsku u onaj koncentracijski logor, i bit cemo u nekom hotelu(2 dana), pa idemo sa GP-om na sajam fiktivnih tvrtki, tak nest, pa su dani slobodne nastave, pa izlet sa razredom... Ajme.... Ima toga :) AJ, bar cu vam imat sta pisat!
EEEE, i jos sam se sjetila da imamo probu u petak... Ah... Al bez brige, nece on bit na probi(nazalost:)) I da, tako to... :)

Post je objavljen 01.03.2005. u 22:06 sati.