Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hlumpek

Marketing

Strast, strast, bogami strast!

Malo rjeđe pišem zadnjih dana a razlog je... pa nije baš pohvalan. Ovaaaj, imam novu strast! Zove se Sims 2 i oduzima mi puuuuuuuno vremena. Konkretno, već je uzela gotovo cijeli vikend i više popodneva nakon posla. Pa onda na poslu izbjegavam gledati u komp da koliko-toliko odmorim oči.
Znam, grozno. I sram me je. Evo čak se i crvenim. Al svejedno jedva čekam da dođem doma i vidim što će se dalje dešavati s mojom krasnom malom virtualnom obitelji.
Ma igra je totalno zarazna i ne preporučam da ju probate ako niste spremni žrtvovati sate i sate realnog života. Ako jeste - samo naprijed! Prva i totalno genijalna stvar je ta što se uz dovoljno truda (vremena) može liku napraviti gotovo svako lice koje zamisliš. Skoro svaka stvar se može podešavati, posebno čelo, obrve, oči, nos, usta, brada... Na primjer, samo za oči, može ih se smanjivati i povećavati (kontinuirani prijelazi), skratiti ili produžiti, uvrnuti rubove preme gore ili dolje, zaokrenuti ih cijele prema gore ili dolje, podići ih ili spustiti na licu, približiti ili razmaknuti... Vjerovatno sam nešto i zaboravila napisati. Nije moguće napraviti baš sve, ili barem ja nisam dovoljno vješta, ali može se puno puno toga.
A likovi mogu biti bebe, djeca, tinejdžeri, odrasli ili starci, svaki sa svojim potrebama, željama... I odrastaju, i stare, i umiru. I zaljube se, ljube (na stvarno puno maštovitih načina), rade djecu (hehe, ispod pokrivača), trudni su, imaju svoje bebe koje su izgledom mješavina izgleda roditelja... Ludnica!
Pa onda kako uče kuhati tako im se pojavljuju stalno nova jela koja mogu skuhati, i to prilično maštovita. I sve krasno izgleda, razrađeno do takvih detalja da se može praktički uzumirati u samo lice lika.
Pa onda stvarno jako, jako puno mogućnosti za namještanje kuće. Pa nepredviđene situacije na poslu koje, ovisno o donešenoj odluci mogu donjeti ekstra zaradu i napredovanje u karijeri ili pak puno problema.
I još hrpa stvari samo nemam više vremena za pisanje. Idem doma, moram odgajati bebu Sima ;)))))

Post je objavljen 01.03.2005. u 15:35 sati.