Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marijanmalcevic

Marketing

Odoh u toplije krajeve

Baš je stisla ova zima. Već smo se pripremili za dolazak proljeća, a onda nas opet napadne 15 negativnih stupnjeva. Bježim odavde u toplije krajeve - u Marbellu. Već sam se psihički pripremio da letim malo naokolo, preko Pariza, al' sam onda saznao da iđem preko Milana.
Ajoj, pomislih, Alitalia. Dosad najzajebanije iskustvo s avionima imao sam baš s Alitaliom i jednim od bezbrojnih štrajkova njihovih aviondžija. U Italiji uvijek netko štrajka - malo piloti, pa malo stjuardese, pa onda aerodromsko osoblje, pa carinici... Nadam se da nas nitko nije zacoprao, da u iduća četiri dana nitko u Italiji neće štrajkat.

ovo je pogled na marbellu

Hm, a Marbella? Prve su mi asocijacije - sunce, more, plaža, ležaljka, siesta. A onda pogledam kakvo je dolje vrijeme i malo se ražalostim - temperatura je okej (10 stepeni), ali prevladavaju šugavi oblaci, svako malo padne i kišica. A Costa del Sol po kiši je nešto sasvim drugo...

Tri dana vozikat ću se po autoputevima i brdskim cestama, malo šetuckat po rivama, otić na Picassovu izložbu, pa se nadam da će bit pregršt slika za popunit blog i moj online album. Žao mi je samo kaj ne mogu familiju povest sa sobom.


Post je objavljen 01.03.2005. u 12:01 sati.