Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kosiljic

Marketing

All I Ever Want Is To Be A Drummer In The Band ( Satanic Surfers )

Dragi moji čitatelji, ovo što će te vidjeti na idučoj slici je moj novi bubanj.



Eto, to je upravo danas naručeno iz Peavey shopa za koji sam potpuno slućajno saznao da postoji u Višnjevcu i otišao, vidio katalog i naručio. Naravno da ne uzimam onog Amatia, jer tip je za 2200 nudio stvarno kante, stare oko 15 godina, i to samo sa jednim tomom i floor tomom, basom od 18'' te mini činelama.
A ovako sam za 3200 kn, pošto uzimam u cashu, pa imam 18% popust, dobio novi set bubnjeva, koji izgleda upravo kao ovaj na slici, a dobivam još i stolicu i palice. Ne mogu vam opisati koliko jedva čekam da stigne, no tip je rekao da dolazi u roku dva tjedna. Ma dobro, glavno da je to napokon kupljeno i da bendovi mogu početi svirati. Adame i Fika naravno da se posebno veselim svirci s vama, te se nadam da će naš bend, kojem još neću otkrivati najvjerojatnije ime biti unutar granica kvalitetnog punk rocka, i što je najvažnije, da ćemo mi uživati svirajuči u njemu. Još se samo nadam da će biti ove boje na slici, no o tome ne odlučujem ja, nego likovi iz Švicarske koji to šalju. Ma i ostale boje su super, no ovaj mi je nekako najlijepši i najviše u mome stilu.

Što se tiće jučerašnjeg posta, nadam se da se dosta dobar broj vas pronašao u njemu, te mi je drago što sam mogao vidjeti lijep broj komentara koji su vezani baš uz temu. Za one koje silno zanima mogu li se pronači u njemu, a da ga nisu još pročitali, slobodno bacite pogled dolje.

Sutra mi počinju predavanja. Odnosno, fucks je počeo već danas, no ja nisam imao ništa. No prije svega imam kao član studentskog zbora dužnost sudjelovati na sjednici fakultetskog viječa, a nakon toga je i zajednički ručak sviju koji su sudjelovali na sjednici. Nadam se da mi tamo neće biti neugodnosti pred svom tom grupom profesora, a nas će biti samo petorica studenata. Držite i fige.

Evo, da vas ne gnjavim ponovno nekim dugim postom, ovo je sve za danas. Uživajte mi...

Post je objavljen 28.02.2005. u 23:14 sati.