Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diiiiiiinoooooo

Marketing

Mehaničar.

Auto joj je krepao usred izoranih polja.Pitala se zašto je uopće i prihvatila da napiše članak o najstarijoj svjetskoj vodenici.Od ranog jutra sve joj je krenulo nizbrdo,nokat je slomila već pri otključavanju stana.vreća sa smećem joj se raspukla na ulici,a mačka koju je slučajno nagazila vjerovatno će podnijeti tužbu i tražiti veliku odštetu.Vrhunac svega bio je u posljednje vrijeme smanjen libido njenog zaručnika,poznatog sportskog novinara.Možda se trebala udati Schwarzennegera,na njemu se vidi da je nezasitan.A i stari ne izgleda loše.I još k tome je uspješan političar.
Baš kad je mislila da gore ne može,primijetila je da je signal na mobitelu nestao.Proklinjala je sve poznate svece,ionako će u nedjelju na ispovijed.Možda zavede svećenika.Zamišljala je kako skida halju i baca se pohotno na nju.Daje mu svoju bradavicu,on je liže pohotno...
-Dobar dan,gospođo...Problemi...?-Izvadila je mokar prst ispod haljine i osvrnula se prema mjestu odakle je dopirao dubok bariton.
-Dan...-zbunjeno je rekla-Auto mi je crkao,mobitel nema signala,a i žedna sam-nastavila je svoje izlaganje promatrajući visokog crnog muškarca oštrih crta lica čije su ga zelene oči sa znatiželjom promatrale.Imao je jake ruke,a majica se napinjala i preko širokih prsa na koja bi rado naslonila glavu.
-Nije to niš' strašno,siguran sam..Dajte dignite haubu,pa bumo pogledali-Rekao je samouvjereno,kao da svaki dan popravlja stotine automobila sisatih dugonogih brineta.Kakve sam sreće,mislila je,sigurno je gay..to je sad u modi....
Nagnuo se nad motor automobila,guza mu je bila mala,slatka i nije odoljela da je ne dotakne bedrima.
-Zaštopano je,treba samo malo pročistiti filter goriva-objašnjavao je dok je spretnim rukama rastavljao dijelove na motoru-Danas je gorivo jako nekvalitetno,a i sva'akvog smeća se najde 'nutra..
I mene treba odštopati-pomislila je i u tom trenutku poželjela da je uzme na haubi i povalja ispod obližnjeg hrasta.
-Ja sam Danielle-rekla je-vi ste odavde?
Okrenuo se prema njoj,skinuo zaštitne rukavice i jednom rukom joj uhvatio struk,a drugom guzu,polizao joj je obraz,otplesao dva,tri takta pjesme Time of my life,koja je dopirala iz radija,podigao u naručje i odnio do obližnjeg jezera,koje se skrivalo iza gustog šiptražja kroz koje se probio bez ogrebotine.Skinuo ju je u trenu i bacio u vodu.Promatrala ga je kako se skida i bojala se da se ne probudi.Doplivao je do nje i nježno joj zagrizao vrat.Osjetila ga je dolje kako raste,otvorila mu je put i pustila ga da je probije.Bila je u bestežinskom stanju,lagana i ispunjena,njegove čvrste ruke su balansirale njenim tijelom,kao u nekoj erotskoj priči...Nastavili su na obali,isprepletali su se,grizli i lizali rane...
Dva sata kasnije,zaklopio je njenu haubu.Obećala si je da nikada neće zaboraviti taj čvrst i prodoran pogled.Pružili su si ruke,sjela je i okrenula ključ.Ford je preo kao najsretnija maca.Promatrala je njegovu guzu u retrovizoru kako odmiče.Najednom se sjetila-Heeeej!-Stao je i okrenuo se.-Kako se zoveš?!
Nasmijao se i namignuo joj.Vratio se do nje i zagrizao rame.Sklopila je oči,uživala je u tom osjećaju,cijelo joj je tijelo bridjelo.
-Dino.-Šapnuo joj je na uho,poljubio joj kut usana i otišao.
Sunce je nagoviještalo kraj dana,odlučila je odustati od članka.
Sutra je novi dan.

Post je objavljen 28.02.2005. u 18:40 sati.