Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ri

Marketing

Cenzura

Jucer smo Mark i ja nakon "prezderavanja" pizzom od piletine koja je bila promjera prezervativa, svratili do supermarketa kako bi kupili nesto namirnica za sutrasnju veceru. Dolazimo na kasu i skuzimo hrpu cd-a, tocnije VCD-a, filmovi tipa Troja, Posljednji samuraj, Kill Bill 2, ono sve turbo novi filmovi, naravno sve legalno. Posto je cijena jednog filma oko 3 USD, kupimo mi Troju i veseli i sretni odemo doma da vidimo o cemu se radi.
Pretpostavljali smo da je film snimljen video kamerom u kinu sto se i pokazalo istinito. Snimka je bila katastrofalna, mogao si cuti zvuk projektora i smijeh ljudi u kinu, a o nedostatku svijetla da ne pricam.
Ali jos sve to prolazi dok nismo vidjeli cenzuru na zenskim likovima, to je bilo jebeno smijesno.
Naime u filmu se pojavljuju Grkinje u svojim tradicionalnim haljinama sa umjerenim dekolteom, toliko da se vidi mozda donji dio vrata i gornji dio zenskih prsa, ali to je za ovdasnji narod previse pa su puknuli crni pravokutnik preko svake zene koja se pojavila u filmu, za popisat se od smijeha.
Naravno kraj filma nismo vidjeli jer nije bilo dosta mjesta na CD-u pa nije stao cijeli film, a sta sad, vecina filma je tu, katastrofa!!!
To se sve naravno legalno prodaje u velikom supermarketu.

Post je objavljen 08.06.2004. u 06:13 sati.