Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uskoplje

Marketing

Sloga, Sloga...

Znak HNK Sloga iz Uskoplja Uskoplje odnedavno ima i svoj sportski blog. Riječ je o slogauskoplje.blog.hr na kojemu će se, kako to piše u prvom postu napisanom u nedjelju 20.2.2005. godine, objavljivati događaji vezani za sport u Uskoplju. Posebice će se pratiti, najavljeno je, događanja u HNK «Sloga», koja se natječe u Drugoj ligi Federacije BiH, skupina Jug.
Ovakav blog bio nam je više nego potreban i zato uopće ne sumnjam da ćete od sada svaki dan kliknuti i na slogauskoplje.blog.hr

Sloga treba pomoć


slogauskoplje.blog.hr već je donio nekoliko zanimljivih informacija, a ovom prilikom skrećemo vam pozornost na jednu, čini nam se, izuzetno važnu. Naime, nakon prošlogodišnjeg uspjeha na turniru u Kopenhagenu, u Danskoj, na kojemu je selekcija HNK Sloge, igrači rođeni 1988. godine i mlađi, zauzela prvo mjesto u jakoj konkurenciji momčadi iz Brazila, Švedske, Danske, Njemačke, Češke, Austrije, SAD-a, stigao je poziv i za sudjelovanje na turniru u Nizozemskoj, koji se treba održati početkom svibnja ove godine. Mlada ekipa Sloge već se marljivo priprema, no u klubu očekuju financijsku pomoć prije svega uskopaljskih gospodarstvenika da bi u Nizozemsku doista i otišli. Zato, ovom prilikom pozivamo Uskopljane i u Uskoplju i izvan njega da pomognu HNK Slogi, a slogauskoplje.blog.hr da objavi broj žiro računa na kojega se pomoć može uplatiti. Uspjeh, uvjereni smo, ne će i ne smije izostati.


Post je objavljen 28.02.2005. u 08:00 sati.