Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tomic

Marketing

JEBENO BRATE U NAŠEM NOGOMETU

počelo je počelo. i to baš onako kako je trebalo. osjekov rezultat nekako ne mogu preboljeti. nisam danas moga izbaciti na post najavu jer me net jebao, tako da su moje prognozerske uspješnice ostale samo za mene. dakle, osijek. kao što se moglo vidjeti, borbom su zaslužili i više od boda, lai kad se vidi igrač manje, manjak talenta i igračkih sposobnosti, treba uzeti ponuđeno i ostati sretan bodom. iako je ovo bio trenutak da se hajduka dotuče do koljenja jer su bili u kriminalnome izdanju i nikada zreliji za punu mrežu golova, došao je glupi ostopanj i sve uništio. idiotski žuti za svađu i drugi za namjerno igranje rukom. što bi bilo da smo bili komplentni? onakvo junaštvo se već dugo nije vidjelo na našim terenima i dečkima svaka čast. borbenost je izbijala na sve strane, trako po čitavu terenu nije prestajala do sučeva zvižduka. ne znam koja ekipa može toliko trčati, i još, i još. ovaj je rezultat nagrada za uloženi trud, premda bi se svi mogli složiti kako je osijek zaslužio sva tri boda. ono što je hajduk pokazao ovdje, nije vrijedno prvoga mjesta niti svih silnih pojačanja. onaj se guzonjin sin kranjčar nije vidio te je kao u stilu dinamovih utakmica samo trčkarao terenom, ali svih 90 min- zamislite, svih 90!!!! jedini koji ima pohvale je Leko koji je svoj posao odradio profesionalno. hajduk nije stvorio niti upola prilika koliko je osijek s igračem manje, ali je uzeo bod. zahvala osječanima na odličnoj pariji i samo tako naprijed. hajduk?

Ipak ima pravde i moja su se očekivanja ostvarila. dinamo je pao na prvom težem ispitu, i to na moju veliku sreću. mamić je fino proda sve što iole vrijedi i planira kupiti prnje iz dinama s zarađenom lovom. dinamo nikada crnji i drago mi je da je to baš bio zagreb. sada će biti zanimljivo dinama gledati u borbi za opstanak, tamo gdje ga svi želimo vidjeti. vidjelo se da je dovođenje lončarevića bio pogrješan potez jer je on jedan od naših slabijih trenera, a na usluzi im je bio her Otto Barić-budale. sada je situacija gadna i ode prvenstvo koje ionako bilo jaaako daleko.

I na kraju bih se dotaknuo rijeke koja je baš bezveze prosula bodove protiv susjeda. mogli su im pustit majmuni iz pule. ovako ostaje žaljenje za propuštenim, i nada da će se dokopati bodova za naslov. živjela rijeka.

Post je objavljen 26.02.2005. u 21:03 sati.