Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seve

Marketing

Još nekoliko tračeva iz prošlosti...

Prije više od godinu dana indexovci su se zapitali s kim je sve Seve bila u vezi i koliko tu ima istine, a koliko su to samo kuloarske priče...

Severina u ozbiljnoj vezi, ali pitanje je s kime?

ŠTO se mora, nije teško. Ovu potpuno besmislenu frazu koristimo kako bismo opravdali činjenicu što ćemo ovim člankom zagaziti u tračerske vode.

Nakon raznih priča o Severinim vezama s manekenom Adnanom Taletovićem, s producentom Pecotićem, pa s oženjenim Lučićem, stigle su i najnovije, suprotne doduše, koje objavljuju jedan domaći i jedan jugoslavenski tabloid.

Prema domaćem izvoru, Severina je u vezi s Milanom Lučićem s kojim je navodno viđena na izletu u Kranjskoj Gori.

S druge strane Jugoslaveni misle da su bolje obavješteni.

Severina, navodno, ima novu ljubav s kojim se odmara na Mauricijusu. Svet tvrdi kako se radi o talijanskom biznismenu švicarskog porijekla Stefanu. O njemu se ne zna puno, jedino da ima privatnu tvrtku u Milanu.

Naša popularna pjevačica na putu do Mauricijusa prvo je zastala u Milanu kako bi zajedno sa Stefanom krenula na odmor na sunčani otok.

Stefano ju je pratio i na nedavoj turneji po Švedskoj gdje se ni na trenutak nije odvajao od nje.

Otkad je Severina postala jedna od najpoznatijih pjevačica na hrvatskim prostorima, stalno se nagađalo o njenim ljubavnim vezama, pa su joj se pripisivale afere s raznim muškarcima, a pogotovo nakon što je prekinula vezu s pjevačem "Kojota" Alenom Marinom.

Seksi Seve po tvrdnjama raznih tabloida bila je u vezi s Tutićem, pa s Taletovićem s kojim je snimila spot.

Sljedeći na redu bio je poznati producent Ante Pecotić, a navodno je iz veze njega i Severine nastala i pjesma Ante.

Severinine turneje po susjednoj Bosni i Hercegovini donijele su nove tračeve, pa je tako Seve bila u vezi s jednim generalom.

S obzirom na njene izjave kako bi u slučaju da nađe svog princa na bijelom konju napustila "showbiz", moguće je da nas Severina uskoro razveseli napuštanjem glazbene scene.

Index.hr

Post je objavljen 07.06.2004. u 16:58 sati.