Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/necastivi

Marketing

HABEMUS PAPAM

Sad bih ja vama kao nesto trebao napisati, a prazan sam ko tramvaj kad uleti kontrola. Jebe me vrijeme, vec bi i kreten shvatio da ova snjezina bas i nije moje prirodno okruzenje. Ja vise volim kad gori i kad se dimi, a ne ovo bjelilo. Ja volim krike, vrucinu, bljeskanje plamicaka i jebene sjene na zidu koje se pretvaraju u utvare.
Ovako ne mozes ni kladionicu opljackati, a da te ne nadu po tragovima sve do stana. Tisina kao u grobu, ne mozes ni prijatelja preklati i baciti s petog kata ,a da te polugluhi susjed ne uznemirava i zove drotove. Ne mozes niku picku materinu.
Ma, jebite me ako bih i ovo pisao da ne servisiraju servere na WoW-u.
Belial i Azazel mora da mi umiru od smijeha dolje u toplini zavicaja, dok se ja tu jebem s vama.
No, sto cu kad moj ego nije mogao izdrzati uvredu koju mi je nanjela ona kuja Lilit kad je rekla da ne mogu smijeniti Papu i postaviti naseg igraca. Jos je rekla da joj mogu raditi sto god hocu ako uspijem. Kurva koketna.
Njoj sad nije do smijeha, jer vrijeme je doslo i ja sam na pragu konacnog uspjeha, a ona zna sto sam joj JA u stanju raditi, o tome necu ovdje, jer ipak i blog ima svojih granica.
Stoga slobodno ocekujte da Vatikan, odnosno kardinal Camillo Ruini objavi da je Camerlengo Eduardo Martinez Somalo tri puta zazvao jadnika i ovaj nije odgovorio (za vas neupucene to je ceremonija kojom se sluzbeno potvrduje smrt Pape), ako mi se bude dalo mozda vec i danas, a ako ne onda ovih dana svakako.
A kad se sljedeci put zavijori bijeli dim iznad Sikstinske Kapele i kad cujete uzvik «Habemus Papam!», znajte da ga ovaj put nemate samo vi, nego i JA.


Voli vas vas Necastivi !!!


Post je objavljen 25.02.2005. u 10:24 sati.