Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ma3ca

Marketing

HIPERPRODUKCIJA

Čitam malo svoj blog, pa Konjev, pa Lebov, pa Pticin i još sijaset ostalih i vidim posljedice hiperproduktivnog pisanja. U zadnjih 7 dana čista katastrofa s moje strane, bljezgarije, bedastoće, malo o seve i sve u svemu niš konkretno, ali primjećujem da i ostali blogeri lagano zastaju, pa baljezgaju gluposti. Jedino mi Brankec drži konstantnu kvalitetu, ali on ni ne piše baš svaki dan (čovjek je izvrstan taktičar).

Zar sam istresao iz sebe baš sve kaj vrijedi? Glava mi je totalno prazna, a stvarno mi se ne da pisat o kvaliteti ručka koji mi je žena skuhala (zato što je konstantno vrhunska) i jel hrče il ne hrče po noći. Pijem slabo pa ni na tom polju nemam aktualnih iskustava, sa ženom se slabo svađam pa je i tu ćorak, za ljubavnicu nemam ni vremena ni novaca a bogami ni volje, deca me više manje slušaju, o poslu ne volim pričati a kamoli pisati…..

Bavim se mišlju da prekinem s ovim, da zaključim ovaj blog i da se umjesto večernjeg pisanja posvetim opet gledanju 3 nacionalna programa na TV-u. Da pustim opet mozak na pašu i prepustim se divnim konzumersko-zatupljujućim navikama. Da, sve sam bliže toj odluci.

A možda sam samo danas loše volje zbog ovog lijepog vremena. Čovjek se navikne na oblake i kišu i onda padne u depru kad se pojavi sunce. A možda su i hormoni (kasni mi već jedno 30 godina)…. Pitam se: da li uopće netko ozbiljno čita ovaj blog????

Odluku gasiti ili ne gasiti blog ostavljam vama u komentarima. Meni je nekako danas potpuno svejedno.


Post je objavljen 07.06.2004. u 14:45 sati.