Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aledory

Marketing

Uskrsni festival 2005.

OŽUJAK, 2005.
U petak, 11. ožujka 2005. godine, u Domu za starije i nemoćne osobe na Kantridi, Đure Cattia 6, s početkom u 17:30 h, održati će se drugi po redu uskrsni festival ususret blagdanu Uskrsa, Uskrsni festival 2005. Uskrsni festival je karitativna glazbeno-kulturna manifestacija u organizaciji Udruge Sv. Vinka Paulskog pri župi Donja Vežica u Rijeci i Dua Aledory, koja se svake godine održava na drugom mjestu kao preduskrsni poklon određenoj populaciji.

Ovogodišnji festival, koji je posvećen starijim i nemoćnim osobama ( prošlogodišnji smo poklonili osobama sa mentalnom retardacijom u Centru za rehabilitaciju na Brašćinama ), sastoji se od dva djela programa; duhovnog djela, u kojem će nastupiti VIS Sinaj i Duo Aledory, te zabavnog, u kojem će prisutne zabavljati Tamara Brusić, Cocktails band, Linda Gizdulić te gosti iznenađenja. Voditelj programa je Dorian Škrobonja.

Festivalu će nazočiti niz osoba iz javnog crkvenog, političkog i društvenog života grada Rijeke, među ostalima i riječki nadbiskup i metropolita, msgr. dr. Ivan Devčić, koji će u petak, 11. ožujka u Domu za starije i nemoćne osobe na Kantridi, u 17:30 h i službeno otvoriti Uskrsni festival 2005.
Medijski pokrovitelji festivala su Kanal Ri i Novi list, a internet pokrovitelji Duhovna scena i Aledory.

Podržite nas i Vi! Ulaz je slobodan. Radujemo se Vašem dolasku!

Post je objavljen 01.03.2005. u 23:31 sati.