Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jamming

Marketing

Zasadi plantažu,budi diler..;-)

Image Hosted by ImageShack.us
Kažu, tako je zabavnije, a i sigurnije, nego u stvarnom životu. Tvorac igre to najbolje zna - smislio ju je iza rešetaka, odslužujući kaznu za uzgoj marihuane.

Tvorac ove kanadske igre krije se pod nadimkom 'Rabbit', a smislio ju je iza rešetaka nakon što je odlučio da se više neće baviti tako rizičnim poslom. Za samo 39.95 dolara vi i vaši prijatelji možete postati vlasnici "B.C. Bud" farme marihuane i bacajući kockicu kretati se po ploči, unajmljivati zemljište, kupovati rasvjetu i opremu, saditi i ubirati žetvu.

No, nije jednostavno postati uspješan uzgajivač: "Susjedi vas otkucaju policiji, vodovod vam ukine navodnjavanje, imate poplave, na vagone negativnih stvari", ističe proizvođač igre Ivan Solomon iz Vancouvera. Najgori je cilindar označen kao 'GrowBuster', koji se kreće po ploči u smjeru suprotnom od igrača, a na polju na kojem stane počupa sve biljke i pošalje igrača ravno u zatvor.

Image Hosted by ImageShack.us

"Od šestorice igrača samo jednom se posreći da uspije, a i to možda", ponosno ističe Solomon 'odgojnu stranu' igre "Grow op game" koju je smislio skupa s Rabbitom. Igra se prodaje kao luda; ne znamo od čega je napravljen karton i žeton, ali se nadam da nijedan igrač neće biti toliko frustriran da samu igru smrvi, smota i pokuša zapaliti ili...

Post je objavljen 23.02.2005. u 22:31 sati.