Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yami

Marketing

evo mene opet...

danas mi je cijeli da sjeban...tako bi htijela u školu...fale mi prijetlji ali ima netko tko mi fali malo više od ostalih...=:)
joj baš sam razmišljala...da li je on u stanju prestat iskorištavat cure?!?!
a ja se nadam da je ,ali mislim da se on nikada neće promjeniti...uf to me tak živcira...bio bi stvarno super da prestane plazit za svim živim i neživim...to je dečkim ko neko dokazivanje...valjda hoće ispasti faca sa time..
neznam više niš ali znam da me živcira s tim jer bi stvarno bio savršen da to ne radi...
cijeli da se samo vučem po kući(bolesna sam)...mrzim to što sam odvojena od ostatka svijeta pa nemam nikakvih inspiracija...neznam kaj da vam pišem..
probat ču nagovorit mamu da me sutra pusti u školu samo na kraj zadnjeg sata pa pokupim bilježnice da mogu prepisati sve kaj su pisali...
živa koma!!!
jedino dobro u svemu tome je kaj se čujem sa svojom naj frendicom svaki dan pa se malo iztračamo..hihihi
sada malo prije ma on nazvao...trebalo mu je nešto u vezi bloga ....možda i on napravi svoj blog!!!
joj to bi tak htijela...da mogu čitati kako on gleda na sve to...
teuta se ljuti na njega...zato jer je otišao a nama nije ništa reko...a mi smo se brinule...malo je nepravio idiote od nas...
danas sam gledala jedan uuuuužasno odvratan film!!!hebot fakat sam se uplašila...bilo je takvih scena da sam vrištala od straha...mislim mene nije baš teško uplašiti al ovo je bilo gnjusno...nešto tipa krug ali još gore...bbbrrrr..
nećete bilivit kaj je moja sis napravila...napisala neki text o grupnom sexsu i takvim stvarima i glupača to ostavila na kuhinjskom stolu...naravno da je to našao moj buraz i odnio tati...sada kad dođe mama će imati razgovor s njom...e ja sam je gušila od smijeha dok sam to čitala...neznam zašto si je to tata uzeo tak ozbiljno kada je to bila čista sprdačina ali nema veze...=:)))ROTFLjoj ija sam se posvađala sa starim...gledam ja mjenjam ženu(njemačko izdanje)i doleti mi stari sa spikom koje to smeče gledaš i ugasi mi tv...taman je na tv-u bio jedan prezgodan tip...imao je spirsanu obrvu i pušio jePiercing ....mmmm
ne kužim kaj je htio time postići ja sam se ustala otrčala u svoju sobu i tamo odgledala kraj...grrrr.aaarrrgghhh!!!mrzim kada mi to rade..
i još me začudilo kako mi se svidio tip sa cigaretom u ruci...
inače nevolim kada puše ali ...pošto imam višak vremena pospremila sam sobu ali opet je u neredu....
više neznam kaj bi sama sa sobom pa sam cijele dane u kadi...Bubble Bath...neznam za vas ali mene to strašno opušta...
prestala sam sanjati onaj sam(sa šahovskom pločom)ali sada sam sanjala da sam bila u gapu a da je tamo bio veeeliki akvarij sa zlatnom ribicom...onda se pojavio on pa je sve nestalo...mislim vidla sam samo njega...?!?!?!a onda sam krenula da mu nešto kažem pa sam pala i strgala nos...baš lijepi san...nadam se da mi se to neće dogoditi kada bum pričala sa njim u gapu=:)))
idem ja sad malo u kreveta da se mogu probudit za pola sata jer sam rekla teuti da ću je nazvat točno u 24.00 iliti 00.00....
poosa svima koji me čitate...ciao

Post je objavljen 22.02.2005. u 22:48 sati.