Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Najviša instanca

Evo nam dr.Ivo poduzeo i zadnje očajničke korake da pronađe Antu – i ni manje ni više otišao do najviše instance! Jer ako ga On ne može nać, misli se dr.Ivo mudro – a tko će!? Samo, postojala je jedna kvaka. Naime, dr.Ivo nema direktne telefonske veze, iliti crvenog telefona (možda u ovom slučaju-bijelog?) - s Njim. Pa je lipo naš vridni dr.Ivo put pod noge i ravno do onoga koji je ima. Do jadnog nam onemoćalog Pape. Ma nema veze šta je papili tek nedavno izašao iz bolnice, misli opet on – kad ulazak Rvacke u Vropu nema alternativu, a tu nema - oš´neš´.

I tako zaskočio naš dr.Ivo jedinu zemaljsku vezu sa višim instancama, pa mu veli: Daj kume papa brate, nazovi Šefa i reci mu vako - brez Ante Vrope nam nema, pa ga daj Ti nađi ka Boga te molin, a moš papa brate i brez ovog ´ka Boga´, jer zna Šef brate da je On to glavon i bradon, he-he, bradom – e ova mi je dobra! Aj brate papa napravi mi to, pa će ti Rvacka bit dužna - pečenu janjetinu. Aj, garantiran ti osobno frišku sa Boraje, onu iz Tomislava znaš, a nema ti bolje od te, aj papa kume srca ti. Više ne znan kome bi iša, ma i crnog đavla bi… ovaj, he-he, ma ne, ne, ne bi ja crnon đavlu, ma jok (je, sve bi ti reka da san i njemu iša), khm, khm, njemu ipak ne bi iša.. ovaj, he-he… tako ti Njemu rec´…
A Papa će mu na to: Hmmmmm… On sve vidi, ali su nedokučivi
putevi Njegovi
dr.Ivo: Utome i je problem kume! To šta su mu nedokučivi puti – nemeremo ga nać i gotovo, i zato aj ti mene papa brate priporuči Šefu – ipak On sve vidi, i bolje nego oni Hubble he-he, pa sigurno vidi di se ovi sakrija, aj kume papa brate tako ti srca – povuci veze, bez njih nan nima Vrope! Nima nan Vrope brez božjeg blagoslova! Tako ti Njemu rec´, i ubaci pokoju dobru za nas, ono znaš katolici i to, a bit će i koja crkvica, i zabrana pobačaja, i vironauk u vrtiće i tako to… aj kume, aj srca ti. Ponestalo mi rišenja, a lokalni izbori prid vratima, ko in smije reć da nemeru u Vropu!? Ne bi živ glave izvuka, Is´sa ti!

Pa crni Ivo što to uradi?! Dokrajčio nam Papu čovječe! ;)

Post je objavljen 22.02.2005. u 19:23 sati.