Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kemoterapija

Marketing

BLOG JE DOMOVINA SRCA!

Dakle, evo najnovijih informacija o HTV prilogu o Blogovima i Blogerima.
Sutra ujutro dogovaram koncepciju s novinarom iz redakcije Dobro jutro Hrvatska.
Nakon toga će se snimiti odabrani prilozi s oba hrvatska Bloga. Spomenut ćemo i snimiti postove najpopularnije Blogerice i Blogere.
Naravno, nastojat ćemo ukazati na vrsne Borgovce, na čelu s vedrom zonom sumraka, ljupkom Lucijom, i ostalima, ukazati na talent spisateljica, osobito na meni dragu poetesu Ružicu do čijeg Haustora bi svatko rado svratio, a da i ne spominjem sve one drage dame koje, poput psa, pratim punih šest mjeseci, a one ni da bi: Pticu, Annie, Bestijicu, Ninočku, Mirisnicu, Lady, Megi, Mamicu, vrsna Riječanku, doktoricu, kuharica i, uvjeren sam, lijepu i pametnu ženu, Caricu, Dolku... mogao bih ispuniti ovaj prostor s mnogo imena, od Male Sarajke do Hrvatice u SAD.
Dakako, bez rodijačkih veza nema ništa, pa će se svatko prevariti ako pomisli da bi mogao preskočiti dragu mi unučicu (praprapra) Ifu.
Kad je o momcima riječ, naravno da nitko neće biti izostavljen, jer kako izostaviti Olimpijskog pobjednika iz 1936. godine, Tarzana, kralja sisa, Tapira, Uda Vidovitoga, Eugena, Kontemplativu, Drito Konjsko, Afriku, Čačince, Šumsku Republiku, milog mi Medu, brata Papa Raca, Dina Dvornika s Opaljenom obitelji, Poliglota, Tvrtka Kalu, Jezičara, čak i onog skromnika imenom Leb ili tako nekako... Kako bih mogao mimoići vrsnike tipa Scorpija ili Wolfa? Ili dragog suborca Bitangu i ljupku mu Princezu? Slatku Napolitankicu? Celestu, a da o sestrama Kešicama i ne govorim? I mnoge druge...
Posebno se zahvaljujem svima na savjetima koji su mi uputili putem komentara ili pak mailom.
Naravno, kad bi se mene pitalo, onda bi emisija trajala od 6,30 do Dnevnika, pa i dulje. A to je nemoguće.
Svrha je ovog prvoga sustavnog predstavljanja Bloga dobra informacija.
A onda ćemo, nadam se, krenuti putem tih informacija i uspostaviti suradnju s Televizijom koja bi koristila i Blogerima i TV.
Snimljeni prilog bit će emitiran u petak ujutro u sklopu emisije Dobro jutro Hrvatska. Točan termin javit ću u četvrtak na ovome mjestu.
Budući da mi je ovaj tjedan pretrpan obvezama (u srijedu sam u Đurđevcu, tamo snimamo Domovnicu).
Ako među vama ima Đurđevčana ili onih koji se osjećaju Picokima, neka dođu na generalnu probu poslijepodne, iza 16 sati, i neka me potraže. Bit će moji gosti na javnom snimanju.
Obitelj je domovina srca, rekao je Giuseppe Mazzini, talijanski političar (živio je u 19. stoljeću).
Ja bih rekao: Što znaju političari o domovini srca?! Blog je domovina srca!

Post je objavljen 21.02.2005. u 20:41 sati.