Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xantipasport

Marketing

pripreme, transferi...

danas su ja(m)nici uručili njezinu zlatnu medalja (za jučerašnju kombinaciju, sutra će rukometašima njihovu (nadam se)...
od tri pripremne utakmice dinamo je dvi izgubia i jednu remizira. druga koju je izgubia je protiv moskovskog spartaka 3:2. lovrinčević očito ima problema sa sastavljanjem momčadi šta se ne bi moglo reć za baku sliškovića čiji su momci sredinom drugog poluvremena došali do prednosti od 1:0 nad partizanom. pogodak mate dragičevića bio je dovoljan za pobjedu. nakon dva remija ovo je prva pobjeda hajduka na pripremnoj turneji po antalyjskoj rivjeri.
inače, strijelac protiv partizana, mate dragičević svoju bi golgotersku karijeru, zajedno sa vlatkom đolongom, mogao nastaviti kao član korejskog icheona. i dok je prijelaz neretljaka u korejski samsung pitanje sata, o transferima ostale dvojice hajdukovaca više će riječiti biti sljedećeg tjedna. sigurno je samo jedno, lova u hajdukovu blagajnu biti će melem na ranu jer bi se isplatama zaostataka igračima stabiliziralo stanje u klubu i idilična atmosfera u svlačionici postala još idiličnijom.


Post je objavljen 21.02.2005. u 18:12 sati.