Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xantipasport

Marketing

Petak, 04.02.2005.

Spavamo sa srebrom i idemo sutra po zlato

al evo, ovako je bilo iz gola u gol :)

najprije smo gubili (2:6) pa je dr. rukometnih znanosti sir lino červar pozva time out. očito je dečkima reka ono šta ih ide, ali i par pametnih stvari za nastavak pa smo se vratili u igru, izjednačili na 9:9, poveli 14:11. onda su se pak naši mili i dragi susjedi uvatili i stigli na 15:14, ali im je tu izvrsnu seriju prekinio sudac. u prvom poluvremenu izvanredni šola sakupio je 12 obrana, dok se u napadu uvijek raspoloženom džombi svojim prvim golom pridružio izlječeni pero metličić.
u nastavku izjednačena borba, gol za golom i tako sve do 21:20 kada izvrsnim obranama i maherskih golovima došli do vodstva od 32:24. malo smo se opustili pa su se srbi pred kraj susreta približili na 33:30. očito je bilo dosta šale, červarov drugi TIME OUT i konačnih 35:32 za HRVATSKU.

kažu da je jedino važno da se sve dvorane zovu '7.' i da je baš to onaj recept za pobjeda, samo oni još nisu svjesni toga. još tome triba dodat 'toplu dvoranu i meki pod' (a joj, kad sam ja to govorila, a oni meni da su to profesionalci da njima to ništa ne znači. ma znači drugačiji je osjećaj igrat) :) niz od 20 pobjeda prije par dana je prekinila norveška, danas nakon ove treće pobjede od tog poraza jedino šta još mogu reć je da je puno lakše pratit nogometnu utakmicu od rukometne. ima manje golova :))

"spavamo sa srebrom i idemo sutra po zlato" by: mirza


Post je objavljen 21.02.2005. u 18:13 sati.