Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xantipasport

Marketing

Subota, 15.01.2005.

nemojte mi reć, umrit ću od smija...

dado Stopama Slavena Bilića, proslavljenog hrvatskog reprezentativca, koji je nedavno izdao svoj prvi album s hard rock bendom Rawbau, krenuo je i Darijo Srna, zvijezda hrvatske nogometne reprezentacije. Doznaje se kako mladi hrvatski veznjak, inače jedan od ponajboljih naših nogometaša u kvalifikacijskim utakmicama za SP 2006, priprema snimanje pjesme s Juricom Popovićem, partnerom modne kreatorice i pjevačice Matije Vuice.
"Ta glazbena suradnja produkt je našeg učestalog druženja za proteklih božićnih i novogodišnjih blagdana, koje smo s Darijem proveli u Zagrebu i rodnom nam Metkoviću." - izjavio je Popović, pa dodao: "Poznato je koliko Darijo voli pjevati, pa je ideja o snimanju njegove prve singl-pjesme došla spontano." (khm... a i lipo piva)
Pjesma koju će Srna pjevati nosi još radni naziv "Ima jedna mala", a bit će snimljena u prepoznatljivom stilu grupe "Gracia", koji Popović naziva etno-danceom.
"Nadamo se da će ta pjesma biti rado slušana - bar kao, primjerice, "Mare i Kate" koju je s Bohemima svojedobno snimio Srnin menadžer Igor Štimac." - dodao je Popović.
Srna je navodno predložio i snimanje himne za svoj klub, ukrajinski Šahtar, koju će također napisati Jurica Popović.

Post je objavljen 21.02.2005. u 18:04 sati.