Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seve

Marketing

Lučić nudi nagradu za otkrivanje kradljivca

Prvi put u javnosti progovorio i Milan Lučić, tajanstveni čovjek iz"Severinina filma"

Bivši Severinin ljubavnik bratić je Mirjane Lučić, a u poslovnim krugovima poznat je kao suvlasnik Euroherca

I dok se sve zna o Severini i njezinoj ulozi o lascivnim scenama u filmu koji ovih dana zabavlja znatiželjnike, javnosti je ostalo nepoznato tko je u ulozi muškarca. Uspješni poslovni čovjek Milan Lučić nakon prvog šoka zbog prostituiranja privatne snimke ogorčen je na sve one koji su u tome sudjelovali. Zbog toga je zaposlio odvjetnicu Vesnu Alaburić, koja nam je dostavila i njegovu pismenu reakciju.

Lučić ističe kako nije neobično da se informacije važne za razotkrivanje počinitelja kaznenih djela pribave raspisivanjem nagrade.

Predlažem našoj policiji da to učini u ovom slučaju. Neka raspiše nagradu za davatelja informacije koja će pomoći u otkrivanju onoga tko je snimku ukrao i plasirao u javnost kaže Lučić. Kako se radi o povredi moje privatnosti, mojih osobnih prava, ja sam spreman tu nagradu isplatiti u cijelosti.

Inače Milan Lučić ne razmišlja o započinjanju sudskih postupaka radi zaštite svojih prava.

Mnogi su povrijeđeni. Osobito oni do kojih je meni najviše stalo. Zbog toga mi je iskreno žao ističe Lučić, koji je inače široj javnosti postao poznat po nizu tekstova koji su se upravo odnosili na njegov privatni i poslovni život. Unatoč brojnim pokušajima novinara da dobiju izjave, nikada o tome nije htio govoriti. Lučić i Severina dvije godine nisu imali nikakav kontakt. Čuli su se ovih dana nekoliko puta jednostavno da bi doznali kako se moglo dogoditi da privatna snimka završi u javnosti. Imaju tek indicije o kradljivcu. No sigurno je samo to da nijedno od njih dvoje nije kasetu dostavilo hakerima...

Večernji list

Post je objavljen 06.06.2004. u 20:03 sati.