Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Masturbacija zdrave pameti

Gledajući gostovanje ˝dr.ginekologa˝Bukovića kod Stankovića danas, nisam mogla izbjeći ugodne halucinacije o pripadnicama ženskih udruga koje onako režeći-zapjenjene samo čekaju da ih se pusti sa lanca. Bez uvrede svim pripadnicama (op.a. očito potrebnih) ženskih udruga, ali ovaj je sipao toliko besmislenih gadarija, da je trošenje municije na bijednog njega – suvišno. Za neinformirane, to je onaj koji je ustvrdio da je najbolja medicinska knjiga - Biblija. Ja tebe moj Bukoviću mogu samo žalit. Zato sam ti i stavila titulu u navodnike, jer tvoje doktorstvo vrijeđa obrazovan svijet (a i dobar ukus, ako ćemo već).

U tih sat emisije nismo od njega mogli čuti ništa pametnoga, a niti stručnoga. Ali smo mogli svjedočiti jednom očitom iživljavanju rogonjinih kompleksa (iz prvog mu braka) na vlastitoj struci, a što je tragičnije - na pacijenticama koje mu dopadnu pod nož. Ta pogledajte samo tu ironiju – ginekolog ženomrzac, zar nije za žaljenje? Pa da vidimo tko to nama brine o porodiljama.
Lik koji smatra da partneri trebaju živjeti biblijski,ono jedan na jedan. Lik koji osobno nije živio biblijski, jer se ženio dvaput. Lik koji sve žene sa više od jednog partnera smatra prostitutkama. Lik kojemu je prva žena našla drugog partnera (pametna gđa.) nogirajući njega. Lik koji bi ˝takve˝ žene kamenovao (ta i Židovi su to prije 2000god. radili, reče on). Lik koji u slučaju raka maternice, jajnika ili prostate – te bolesti smatra božjom kaznom za promiskuitetan život. Lik koji nemogućnost imanja djece, odn. sterilitet isto smatra božjom kaznom za promiskuitetan život. Lik koji onako tipično srednjovjekovno smatra da masturbacija izaziva boleštine. E na ovo sam okinula od smijeha. Lik koji je od sekretara KPa-preko HDZa došao do bolničkog ravnateljskog mjesta (a bože moj, nije jedini, nećemo mu zamjerit, jel´tako;). Lik koji u jedinici minute izbacuje toliko nepotvrđenih ˝znanstvenih činjenica˝ (u biti debilarija) da ih je nemoguće sve registrirati. Lik koji u dokazivanju svoje teorije mlati gomilom papirologije skinute sa interneta, (pa ajte vi protiv toga, he-he: misli se on – ne možete vi naći protu-dokaza koliko ih ja mogu isprintati)
I upravo me ovo zadnje na nešto podsjetilo, ovo gomilanje papirologije oko sebe. To građenje papirnatog bastiona (još mu je samo jarak falio) od kojeg na onom stolu ne bijaše više mjesta. To mahanje zelenim-markerom-Schneider-picajzlasto-podcrtanim papirima, člancima, listama(!), ispisima… Zar Stanković nije već imao jednog takvog gosta? Čekaj malo… doktor, ginekolog, ružan ko pas, primitivac, politički ufoteljen, voli papire – Bukovićev klon? Ma ne! Kurjak? Pa da – Kurjak! Čekaj malo, zar nije bio i još jedan doktor, ginekolog, ružan ko pas, primitivac, ženomrzac, politički ufoteljen – još jedan klon? Milinović? Pa da – Milinović! Ovaj… sad me hvata jeza… a što ako u toj teoriji kloniranja i umjetne oplodnje ipak ima neke istine?? Star Wars: Rat klonova ginekologa!!! AAAAAAAAA….
Pa koji je to vrag sa tim Rvackim ginekolozima? Koji su to ego-manijaci? Kakvi primitivci? Uistinu ljudi, tko se to sve nama ˝brine˝ o rodiljama? (ja se sad fakat brinem)

P.S. Bukoviću moj, doture moj ne-lipi, čovječe ne-božji… kad sljedeći put prosurfaš netom u potrazi za imenom svojim, pa naletiš na ovaj tekstić – slobodno ga preskoči. Nemoj da te uhvatim da si i njega isprintao, zelenim podcrtao, i dodao onoj gomili ˝stručnih˝ članaka kojima mašeš. Stručnjak za idiotizam si ipak - samo ti.

Post je objavljen 20.02.2005. u 18:30 sati.