Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/enjoywithtruls

Marketing

....malo mi je žao kaj sam obrisala sva postove...ali fuck, kaj je tu je...ipak je bilo tamo i onih meni baš dragih postova...bilo je i onih malo manje dragih...evo sad par meni najdražih...ne trebate ih čitat , tu su samo za moju dušu...

ovaj je bio jakoo davno ( tamo 8 mjesec )
Moram objavit da sam nedavno prvi put otišla u močvaru. Naravno kakav bi to bio odlazak a da se prvo ne napravi jedna "čajanka". No ovaj je put ta naša čajanka bila jako loša. Budući da smo se na moru totalno namamili na domaće dedino vino sad smo htjeli malo «odmorit» jetru pa smo kupili sangriu ( hehe sa 8% alkohola). A ono, mislili smo da će nas bar malo lupit. I tak u početku je čak i bio dobar okus ali s vremenom je sve više imala okus po bljuvotini, što više piješ to gore. E i kad smo popili tu gadnu sangriu krenuli smo u močvaru. A pošto je sangria bila ko sokić cure su morale popit pivicu. Ono "žuja je zakon" ali ne i meni, jednostavno ne podnosim taj okus. Šta se tiče močvare, jako me se dojmilo to mjesto, mjuza je bila zakon, i bolja nego što sam očekivala da će bit, a i ljudi su fora, neobični, ful opušteni, boli ih živo za ljude oko sebe a to mi se baš sviđa. Niko te ne odmjerava od glave do pete, možeš bit ono kaj jesi. Čvara = ljubav na "prvi pogled" hehe.
E a onda je došlo vrijeme da krenemo doma. I baš mi izađemo iz močvare i počne padat kiša, i to što smo pokisli ne bi bilo tak grozno da nam zamalo nije pobjego bus. Ali ima još… Na sljedećoj stanici uđu tri tipa, jedan skoro padne, a šta ćeš od kiše mu se smočile japanke, i jedan sjedne drugome u krilo. A neki jadan dečko koji je sjedio njima preko puta sve ih nekak blijedo gleda, bulji…a očito on nije za slobodnu mušku ljubav. E a onda je jednoj frendici pozlilo ( e kad mješa vino i pivu ), kaže ona da će na sljedećoj stanici van, sve nešto tiska usta da joj ne bi slučajno izletilo, a onda odjednom počne nešto grgljat i obavi to sebi u usta. Sva sreća da je bila mala količina pa nije završilo po busu. Dali smo joj onu malu vrećicu od papirnatih maramica pa je to tamo "spremila". Inače vrećicu je ostavila u busu, pa ak vam tokom vožnje nešto zasmrdi znat ćete šta smrdi, hehe.


Post je objavljen 20.02.2005. u 11:35 sati.