Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madzec

Marketing

Monopol

Monopol, monopol, monopol.......
Ah ta moja omiljena drustvena igra, on je razlog sto juce nisam nista napisao (igrali smo skoro..... jako dugo :)
Sam pocetak partije mi bas i nije obecavao jer u nekoliko pocetnih krugova, jes da sam imo malo vise para ali sam imo samo 2 ulice i jednu zeleznicu.... bio sam jadan, doduse mom drugu je islo bolje jer je imo malo vise nego ja ali nas je njegova devojka ubila u pojam.... Ona nas je ujebala obojicu u pojam... Em je kupila skoro odma "Mayfair" (ona ulica kod starta najskuplja u igri) em je nakon desetak krugova kupila i "Park Lane" i Marfi je za nas dvojicu kreno da radi debelo. Kada nesto moze da te ujebe, sjebace te. Koliko puta je neko od nas dvojice joj stao na "Mayfair" ok ja sam jos i najmanje, ali ljudi moj nju je NEVIDJENO SRALO. Siguran sam da sam joj dopustio da bi palila cigare sa parama od monopola (ni ne pomisljaj na to Ivana i prestani da se smejes). Ja taman nekako skupim tri iste i krenem kuce da gradim kada PLJAS cik pogodite koje polje, naravno "Mayfair" sa TRI kuce. Partija je na kraju tekla tako sto smo nas dvojica se molili da zaglavimo u zatvor da bi bili bezbedni od njene kirije a ona se bukvalno kupala u NASIM parama...
Naravno prvi sam ja bankrotirao (uvek postoji revans) a posle i on tako da je dama postala najbogatija uz pomoc nase kinte!
Jojjjj kako samo cekam revans ja licno bi trebo da sam nepobediv u monopolu a ona nas uz pomoc samo DVA hotela i jakoooo mnogo srece sjebala.
Mislim uzivo sam totalno u partij, super provod i zajebancija. Gricka se Bambi Mix i pije MB pivo i neizbezna Koka Kola :) Samo sam ja jedini i kafu konzumirao.
Al sledeci put jojjjj ima samo taj "Mayfair" da vijam. Jesus zvucim ko neko deriste koje kmeci sto je izgubilo partiju a u sustini me boli medjunozje ko je pobedio a ko izgubio samo nek je veselo i nek je muzika dobra. Na kraju sam od umora skoro zaspo, a jos ranije sam od drugova sto su trebali doci primio SMS da nece doci tako da je partija isla polako i uz razgovor, totalno opusteno (kako je i najbolje)
Kasnije je doso jos i Dexter koji je sa nekog rodjusa doso di je bio pod uticajem nekog koktela sto je konzumirao. NEKOLIKO koktela mada kada je dosao bio ok, al nije teo sa nama monopola :). Anyway na kraju sam ja zaspo pre nego se i masa razisla samo sam se na kraju sutra tj danas oko dva probudio...

Pozdrav narode i pazite kako bacate kockice ;)

Post je objavljen 19.02.2005. u 23:13 sati.