Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Go-problem broj 35.

Ne, ne, nisam zaboravio.
U ovom današnjem problemu čak i nema puno kamenčića. I za oko izgleda jednostavan. Pa, ajte, budite crni i srušite ove bijele kamenčiće. Ja bum vam u ponedjeljak napisal kak je to trebalo biti. Nemojte sad igrati bez veze bijele poteze. I za njega morate igrati najjače poteze. Znam da su neki probali igrati lijeva protiv desne ruke, pa su navijali za jednu od njih. Nema toga tu.
Htel bi Vam napomenuti da je

sutra (subota 19. 02. 2005.) u Velikoj Gorici u 'Centru za odgoj i obrazovanje djece i mladeži Velika Gorica' u Zagrebačkoj 90 s početkom u 10:30, redovni, sada već 7. Zimski otvoreni go-turnir Go-kluba Velika Gorica. Dojdite. Pristup je slobodan, a nagrada je igranje goa. Po meni se isplati.
Ej Vi, kojih već dulje nema, a nekada ste dolazili. Kaj je s Vama? Ste OK? Niste valjda zaboravili kak se igra go, pa Vam je neugodnjak dojti.
Ej Vi, novi, dojdite i Vi. Vaš dolazak bi nas obradovao. Bumo Vam pokazali kak se to igra. Vaše godine nisu, vjerujem, neka prepreka. Evo, npr, ja imam navršenih 61, pa se igram ko najspaljeniji klinac i ne osjećam se promašenim slučajem. Nisam ono baš na kalup, ali se može samnom, mada za go-pločom baš i nisam normalan.
Ajd škvadro, kaj je, dojdite!
bl. Muradenu


Post je objavljen 18.02.2005. u 15:07 sati.