Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seve

Marketing

Kome zvono zvoni?

Pismo Severini

Draga Severina,
nisam gledao film nad kojem slini čitava armija slinavaca, niti ću ga pogledati. Ja sam samo jedan od anonimaca, sasvim slučajni svjedok općeg naslađivanja, buđenja barbarskih strasti, ja “nitko i ništa”, anonimac do daske, koji ti u ovoj bezumnoj situaciji želi dati podršku da izdržiš u toj bujici strasti, u kojoj kao da se ne želi razumjeti što je cijela pozadina svega.
Stvarni cilj tih zlih nakana, kojih se valjda još mnogo generacija s ovog našeg turobnog balkanskog prostora neće moći riješiti, je u tome da se ponizi svatko tko nekome nešto znači, tko zrači vedrinom, optimizmom. Ja nisam tvoj fan, niti me današnja estrada zanima, ali me boli kad vidim da sve ono što si do sada radila, nastupala uživo, zabavljala svojim nepobitnim šarmom tisuće i tisuće ljudi, sada postaje nevažnim onima koji su te promatrali s divljnjem, ili mi se samo tako učinilo.
U svemu tome, stravična je činjenica što se nastavlja konstanta ponižavanja, što se nikako ne može prekinuti ta demonska potreba da se uništi nekoga, dostojanstvo osobe. Nije prošlo mnogo vremena od kada su se zajapureni ratnici ponosili silovanjima žena na ratištima, a sada im je valjda postalo dosadno, pa traže nove žrtve za naslađivanja svojih poremećenih umova.
Možda će zvuzčati otrcano ako poručim svima onima koji budu čitali ovo: kome doista zvono zvoni, da li samo Severini ili svima nama, možda će me svi popljuvati zbog mojih riječi, ali nije me briga, ja ne želim živjeti u svijetu u kojem će biti face oni koji će strvinariti nad životima drugih. Zapravo, gadi mi se sve ovo.
Severina, ja te nikada neću osuditi u svojim mislima. Zapravo, moj skromni vapaj je već davno poznata rečenica: tko je bez grijeha neka baci kamen!
Severina, drž’ se!

p.s. apel za surfere zdravog razuma: imate šansu da ispravno djelujete, bojkotirajte sve stranice koje se služe takvim podmuklim sredstvima da dođu do zarade!

Forum

Post je objavljen 06.06.2004. u 09:01 sati.