Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lososs

Marketing

..tuga u očima..

Hmm.. zadnjih dana kao da nije sve u redu.. ne znam.. ako postoji unutrašnja sreća koja je spremna useliti se u mene.. čekam ju nestrpljivo.
Možda je bolje da je ovako završilo..
Zašto se uvijek zbediram zbog nevažnih stvari? Jel to tako jednostavno mora biti ili sam samo ja s takvim problemima? Mutirano riblje biće koje nije čak ni riba po horoskopu.. nije da horoskop ima ikakve veze s ovim. Lažljivo sranje obećava sreću i blagostanje na svim aspektima..

Danas je tramvaj vozio poremećeni lik.. trubio je svakih par metara. Ne znam kome ili čemu.. A meni se taaako užasno piškilo.. Molila sam se, ako se već trebamo sudarit s nečim ili nekim, da u blizini bar bude neko mjestašce di se mogu u miru popiškit..

Mini radio mi šteka. Stalno prebacuje stanice, a dok tražim onu koju sam slušala, obavezno naiđem na radio mariju ili nešto slično di cijeli dan mole krunicu. ili na neku radio stanicu di vrte "sweet home alabama". Krushk off- hejtam tu pjesmu.

Hvata me opet antisocijalna faza. Ne izlazi mi se nigdje i s nikim. A ići ću van. MOram proslavit položen ispit. I napit se kak bog zapovijeda.. Ako bude sreće-- i dobro se zabavit.. ne znam. neke stvari postaju obveza umjesto zabava.. ponekad kao da je i blog to postao (potpuno shvaćam purple)

..

Ne, nema promjene u mojim očima. Ima li?
Nema veze, bila sam sretno tupa dovoljno dugo.
Sve je u redu, sada sam opet ono što jesam,
ovih tjedan dana me nije promijenilo..

Post je objavljen 17.02.2005. u 22:31 sati.