Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nintzch

Marketing

Ali nije moj život tako savršen....

Evo jednog primjera. Prije nešto manje od godine dana odlučio ja kupiti auto. Ful sam se zagrijao za tu ideju. No bilo je par problema, a najveći je bio nedostatak love. Tome sam odlučio doskočiti kupujući što jeftinije. I izbor je pao na -peglicu - (čemu taj osmjeh na tvojem licu???). No budući da su ipak u pitanju stariji auti pa da smanjim rizik odlučio sam kupiti auto od frenda. Razlog - pa poznajem čovjeka, znam što kupujem!!!
Eh onda priča dobiva zaplet, auto je stajao godinu dana pa je to ostavilo "traga" na njemu. Tako da sam odmah morao platiti male popravke (krajnici, ulje i tsl.) Kad smo to sredili došlo vrijeme da ga registriram. No to je bilo na blef jer nisu mu radili žmigavci i još par stvari... Došli mi tamo i čovjek kaže - ti ćeš propasti kroz njega - ??!!! OK.
I registriram ja njega, sav sretan i ponosan idem se provozati. I cca. 20 minuta nakon što je auto postao moj - crknuo. I to ni manje ni više dobrih 40 minuta od kuće. Da skratim priču, morao sam platiti još popravaka. Ukupna cijena na kraju - auto 800 kn, popravci i registracija 3000kn!!
O živote!!!!!!!!
Ali da se razumijemo frend nije ništa kriv, jer ni on nije znao što je s autom i bilo mu je ful bed!

Post je objavljen 16.02.2005. u 14:12 sati.