Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anotherteendiary

Marketing

Jeeeeeeeeeeeeej!

Heh, sad bas i nemogu happy pisat jer sam pisala post 15 min i onda idem objavit i nest zasteka blog i nist mi nije primilo!!! Grrrr... AJmo sad sve ispocetka!
dAKle.... Ujuto sam se jedva probudila, i jedva sam se stigla istusirat! I tak sam sva nervozna jurila... I nisam bila nervozna zbog nastupa uopce, nego zbog NJEGA! I dosla sam tamo, dosao je i on... Sve je islo lezeno, zajebavali smo se, ja sam se topila na taj smješak, i tak :) I nastup je bio ok, i sve i mene je jos uvijek drzala trema! I onda smo isli na taj neki ručak i znala sam ''sad ili nikad''! I tako se ''slucajno'' pokolpilo da sjedim nasuprot njega, i jao... I ja sam imala tu neku lopticu skocicu s kojom smo se dodavali, i onda sam na lopticu napisala da bi ja broj (hehe, ko da ga ne znam) a za vrijeme rucka su mu i dalje dolazile stalno neke poruke sa nepoznatih brojeva, staaalno neke zenske... Jao, ja sam umirala! I tak mi je on napisao broj na bocu od soka (tetrapak pa se dalo pisat) i tak smo se malo dopisivali preko tih boca i onda je dosao onaj dio kad on nije znao dal je ok kava zbog jer (njegovim riječima): Ima problem! I have a girlfriend! I onda sam ja napisala da nema frke ako mu je bed zbog cure i onda više nije bilo mjesta na bocama i onda mi je na ruku napisao ok :) i sad si ja mislim dal ok da nista ili ok moze?! I onda sam ga pitala sta ok, i onda je rekao Ok, kava :) Jeeej! I tak, al jebeno je sto nema para na mobu! I još šlag na kraju, prosli smo dalje!! I on s nama i s jos jednom tockom u kojoj je pratio decka dok repa poeziju, i zakon je to sve! Stvarno je sve super jer ce i on ic tamo s nama (to je u cazmi) i sve, al sad cu vam rec nesto, hehe, vjerojatno ce vas iznanadit!
Bila sam ja happy zobg toga svega, ali mi se pojavilo nesto sto je cak i mene iznenadilo! Pojavio mi se osjecaj da bi ja radije da sve ostane na ovoj prijateljskoj ili kakvoj vec zajebanciji, ne znam zast! Mislim, ono, kad se sve smiri, kad bi on bio bez cure i kad bi proslo i to zupanijsko,onda moze, al sad nebi... Znam da vam je cudno, i meni je! Al ne znam, jednostavno se tako osjecam a mozda je tkao i bolje! I nakon sto smo se izvristali jer smo prosli ja i ona frendica za koju sam prije sumljala (al 100% je sigurno da nije nista) isle smo malo nazdravit :) I onda kad smo si popile, bile smo mrtve i umorne a i ovo nas je malo puklo, i ja sam jedva cekala da dodem kuc i bacim se u krevet i pajkim :)
Heheh, hocu sad cestitke :)
Aj ljudi, komentirajte me :) Puuusa!


Post je objavljen 15.02.2005. u 22:51 sati.