Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvaticausa

Marketing

Prosao i crni ponedjeljak...

...pa se moze nastaviti s normalnim zivotom ;)
Danas je jedan od onih dana kad ti je ogledalo smrtni neprijatelj, pa bolje necemo o tome. Usredotocimo se na prijasnju vecer.

Uglavnom, jeld, izasli smo na veceru. Izabrali odlican restoran, u kojem ja nikad nisam bila, ali indijski restorani su obicno fenomenalni. Svi smo ocekivali da ce biti lijepo, ali smo se iznenadili kad su interijer, hrana i osoblje nadmasili sva nasa ocekivanja.

Prvi korak kroz vrata i svijet oko tebe se pretvori u palacu, a ti u princezu. Svako malo ocekujem da sultan iz tisucu i jedne noci iskoci iza stupa. Sjeli smo na jastuke na podu, narucili mousaku, gyrose (grcko jelo, znam, ali ipak jako dobro), perzijske baklave...svasta-nesta.


U sredistu ovog malog raja je fontana, a ispred nje gitarist svira ugodne tonove. Uskoro su malo zamracili prostoriju, i do nas je doskakutala trbusna plesacica i zaplesala nam.


Konobari su se htjeli druziti s nama pa su nam stalno prilazili i pricali nesto. Nakon 2 sata uzivancije smo napustili ovo mjestasce koje je odsad moja nova omiljena lokacija.

Post je objavljen 15.02.2005. u 16:11 sati.