Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kosiljic

Marketing

Koji je ono danas dan?


Ah da, pa i ja sam glup. Ponedjeljak je! Još nešto osim toga? Pa valjda nije, osim što bih želio čestitati imendan svakome tko se zove Valentin, Tin, Tina, Valentina i sve što vuče na to, a onima zaljubljenima zavidim pa njima neču čestitati. Šalim se, ajde neka bude Sretno i njima, no ja mislim da nekome tko se voli svaki dan treba biti Valentinovo, tako da...

Sutra idem kod psihića. Poslan sam tamo zbog svoje emotivnosti, odnosno da probam kroz razgovor s njim izgraditi psihički obrambeni mehanizam, odnosno da ne uzimam stvari toliko ka srcu koliko ih uzimam. Prestao sam se deprimirati još davno, odnosno počeo raditi na sebe, no neke stvari ipak utječu pa je bolje nešto probati izvesti u vezi toga. Meni je čak to fora i mogu reći da jedva čekam. Baš me zanima što će mi reči. Možda me kao u filmovima stavi da legnem na onaj kauč i pričam o svemu i svačemu. E vidiš, to bi bilo totalno dobro, i da mi onda još nešto kaže. Ako me bude htio hipnotizirati to neče iči. Kod hipnoze baš postoji karaktertistika ljudi da li ih je moguče hipnotizirati ili ne. Ja sam među onima koje se ne može hipnotizirati. Tako da...Hehe, nemoš mene dobiti pod kontrolu.

Počeo sam igrati preko neta Omega 17. Neka SF igrica na foru rolplayinga, no naravno sve je pisano, i ti samo tako igraš. Nešto na foru onih mozgovnih avantura sa Amige. Pa evo sada me opet moji iz clana gnjave preko icqa da igram sada, no eto, ja rekao prvo budem napisao post, i ima da bude tako...Dobra je igra, no kada te gnjave da nešto radiš onda te to počinje lagano toliko živcirati da ti se lagano baš ne da.

Za koji dan dobijam lovu od demonstratura. I onda napokon kupujem bubanj koji će biti moj i samo moj, na kojem ču moči svirati kada god hoču. A stajat će u Studiu iliti garaži koju on samo tako zove, kod moga prijatelja Vanje s kojim ču za početak svirati. I to neki hard rock, barem dok ne našem mjesto gdje ću sa mojom ekipom moči svirati Ska Punk kao što mi je oduvijek i bila želja. a koliko love? Pa 1498 kn, a još 500 budem posudio, i za 2000 mogu kupiti jako lijep i kvalitetan primjerak. Svi blogeri su pozvani na prvu probu, naravno ako bude htjeli doči čuti taj užas. No eto, barem obečajem, kod nas u Studiju ima da uvijek bude dobra zajebancija, buduči da več neče biti dobre svirke.

Za kraj evo neka playlista za Valentinovo. Naravno, ja je ne slušam trenutno, no da sam zaljubljen i da sam na neku foru sada ovako kod kuče mislim da bi ta lista bila. Dakle, evo budem ju sada smislio...Netko si može, ako toliko želi i cijeni moj ukus napraviti i takvu kompilaciju na cd. Ja neču tražiti nikakva autorska prava :))))))

1. Homegrown - Kiss Me, Diss Me
2. Atheist Rap - Ljubav
3. Reel Big Fish - Take On Me
4. Collision Course - Falling In Love
5. Hi Standard - Can't Help Falling In Love
6. Nofx - Hot Dog In A Hallway
7. Diesel Boy - She's My Queen
8. Catch 22 - Christina
9. Finch - Letters To You
10. FNC Diverzant - Zapleši sa mnom
11. Fat Prezident - Underneath Your Window
12. Mad Caddies - Mary Melody
13. Blink 182 - First Date
14. Me First And The Gimme Gimmes - All My Lovin'
15. Ataris - San Dimas Highschool Football Rules
16. Tiger Army - Cupids Victim
17. No Use For A Name - International You Day
18. Rise Against - My Life Inside Your Heart
19. Lagwagon - Sleep
20. The Used - Burried Myself Alive


Post je objavljen 14.02.2005. u 23:48 sati.