Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vlajki

Marketing

još jedno motherfaking valentinovo

opet je došlo još jedno valentinovo. čovjek bi pomislio da ga ove godine neće bit jer bilo ga je i prošle. ovog nisam mogo proslavit s curom jer je tehnički gledano nema. a i to je duga priča o kojoj radje nebi. al nisam ove godine zbog toga tolko u bedu. prošla je bila zato totalno sjebana al onda sam skužio da su cure većinom kuje i od tad se više ne nerviram tolko.
no dosta o tome, bacam se na jučerašnje dogadjaje. na velika vrata kročio sam u svijet alkohola (opet) koji me dočekao širom otvorenih ruku. koda nikad nisam zapravo ni otišao. i tak trusilo se redom karlovačko, tuborg, crveno vino, onda se prešlo na kiselo bijelo pa na slatko bijelo i nakraju u kuma na karlovačke. malo smo stupidno izgledali kad smo unutra rezali i jeli sušene kobasice. možemo si mi svašta dopustit. ipak smo mi zvezde ivanića.
igrali smo i neku švapsku igru zidar von richthofen (il tak nešt slično). u biti jebena igra koju niko nije skužio. doma kad sam došo klasika - svi budni. izbjegavo sam bilo kakve duboumne razgovore pa me niko nije prokužio. nisam ni sam mislio da sam pijan dok nisam zalego na krevet. a u glavi odjednom kaos, spektar svakavih boja. u tim je trenucima najbolje odma zaspat. srećom uspio sam.
acu je i haltala murja kad se vraćo kući. avo sadržaja njegovog smsa kojeg mi je poslo sinoć. eto idem doma i ispred kuće me murja zaustavi i pita gdje živim. ja reko tu, a on meni šta se bahatim i zove stanicu da provjeri. koji pederi. ko ga nebi zaustavio, poglećte samo kak izgleda.
pajo sutra ide na ispit. to nije od nekog velikog značenja al obećo je platit rundu kad ga položi. al nije njemu za vjerovat. juče se lik zaključo u podrumu i nije mogo van. i kak sad vjerovat nekom ko se uspio sam zaključat u podrum. ostaviš ga samog dve minute i eto što se dogodi.

i šta još reć osim da kole nosi duge gaće. al pazi se prijatelju, sve počinje s dugim gaćama. uskoro ćeš počet kupovat spavaćice s ljubom. dva takva na ulazu jednostavno bi bila previše. ljubo hvala na rundi za prvu plaću. tak ću i ja dok dobijem prvu plaću odjebat sve i napit se sam. to će bit baš super



Post je objavljen 14.02.2005. u 22:00 sati.