Na eTwinning platformi 5.06.2025. sa početkom u 18:30 učenici uključeni u projekt Kemija hrane/Food chemistry predstavili su jednu od provedenih aktivnosti po izboru.
NASLOV AKTIVNOSTI ŠKOLA UČENIK/CA
-Izložba začina_ Srednja škola Petrinja, Petrinja; Hrvatska _ Maca Pemper, 3.d
-Tea time for e Twinning, OŠ Marije Jurić Zagorke, Zagreb, Hrvatska, Nikola Gvozdenović i Tereza Đurić 6.r
-Čajanka_Srednja škola Petrinja, Petrinja, Hrvatska_Manuela Palaić, 2.d
-Kemijski sastojsci u plodu žira , OŠ Ljudevita Gaja, Zaprešić, Hrvastka, Greta Drakšić i Elena Kiseljak
-Svjetski dan jaja_ Srednja škola Vrbovec, Vrbovec, Hrvatska:_Karmen Đorđević,2.f
-OgledI iz laboratorije_ Hemijsko - prehrambena tehnološka škola, Beograd, Srbija _Andrea K. i Radomir B.
-Istraživčki radovi učenika- Namirnice kao dio istaživačkog rada (OŠ Augusta Šenoe, Zagreb)
Zahvaljujemo učenicima i mentorima 

Post je objavljen 07.06.2025. u 04:00 sati.