Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tignarius

Marketing

PAMETNI TELEFONI I GLUPI LJUDI

1. GNJEV BOŽJI NAD POGANIMA I ŽIDOVIMA
Otkriva se doista s neba gnjev Božji na svaku bezbožnost i nepravednost ljudi koji istinu sputavaju nepravednošću. 19 Jer što se o Bogu može spoznati, očito im je: Bog im očitova. 20 Uistinu, ono nevidljivo njegovo, vječna njegova moć i božanstvo, onamo od stvaranja svijeta, umom se po djelima razabire tako da nemaju isprike. 21 Jer premda upoznaše Boga, ne iskazaše mu kao Bogu ni slavu ni zahvalnost, nego ishlapiše u mozganjima svojim te se pomrači bezumno srce njihovo. 22 Gradeći se mudrima, poludješe i 23 zamijeniše slavu neraspadljivog Boga likom, obličjem raspadljiva čovjeka, i pticâ, i četveronožaca, i gmazova.
24 Zato ih je Bog po pohotama srdaca njihovih predao nečistoći te sami obeščašćuju svoja tijela, 25 oni što su Istinu – Boga zamijenili lažju, častili i štovali stvorenje umjesto Stvoritelja, koji je blagoslovljen u vjekove. Amen.

Nevjerovatna je činjenica da se danas znanost suprostavlja Bogu iako je Bog i znanost "stvorio".
Tako danas svjetski "izumitelji" preuzimaju ulogu Stvoritelja iako su to samo blijede sjene stvarnosti.
Ima li života na Marsu (meni je najbolja Toreova"Ima li života prije smrti") jeli tamna tvar tamna i koliko su velike crne rupe...
Slavenski jezici imaju stvarno lijepu riječ za Stvoritelja i stvaratelja i ako imamo imalo razuma (koji je od Stvoritelja) lako ćemo doći do "suradnje"
Ali svijet žudi za instant, Google znanjem, da bi ostatak života đabalebario, surfao, pisao po blogu, čitao bezvrijedna i maliciozna djela, vrlih tzv. književnika, iako sve svoje teme crpe iz Biblije.
Uz sva pametna rješenja, svijet postaje sve gluplji.
Zadnji izum s plastičnim čepovima (koji se ne daju strgati) mi je posebno mio.
Stvarno moraš biti retardiran da ti takva ideja padne na oštećene moždane.
Oni koji odvajaju plastiku će i dalje odvajati, idioti koji ne odvajaju će i dalje bacati.

Koja su vama najdraža pametna rješenja!?






Post je objavljen 10.09.2024. u 09:46 sati.