Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dianna-divernoe

Marketing

NAKON DVE VRLO LEPE GODINE UZ D2D, VREME JE I ZA BLOG S DETALJNIJIM PRIKAZIMA NJENIH KNJIŽEVNIH OSTVARENJA


Nakon vrlo uspešne književne prezentacije svojih dela tokom protekle dve godine, gde je putem Digital 2 Drafta objavljeno skoro 80 literarnih radova Dajane Diverno na raznim jezicima, preostaje da se uradi jedan sajt-blog koji bi nam doneo nešto detaljniji prikaz svih tih ostvarenja putem prikaza, slika, recenzija, odlomaka ... Svakako da je divan osećaj kada je svojim upornim malim koracima (knjiga po knjiga) autorica uspela doći do te impozantne brojke koja je predstavlja kao vrlo kreativnu autoricu u književnom svetu. Pored literarnog, vrlo lepog rada, Dajana se predstavila i putem svojih scenarija na filmskim sajtovima i putem učešća na raznim filmskim natjecanjima gde je osvojila mnogo nagrada i sertifikata. Svi scenariji su radjeni na osnovu njenih romana, od kojih je većina već objavljena putem književnog oblika - roman, bajka, scenario, ili deo scenarija putem 2 antologije.
Sada se nadamo da će autorica sve to predstaviti i putem sajta, jer ipak toliki književni rad - prevodi, bajke, izrada slika u bajkama - nisu mala i zanemarljiva stvar i činjenica.
Dianna Diverno je izuzetno zahvalna brojnim ljudima u Sjedinjenim Američkim Državama gde je uspela da ostvari deo svojih snova i objavi mnogobrojna književna ostvarenja. U žarkoj nadi da će blog-sajt s detaljnijim prikazima njenog rada svakako dopirneti njenom ugledu - želimo joj mnogo uspeha.

Post je objavljen 09.09.2024. u 08:33 sati.