Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ap-placenici

Marketing

Dan 929.

Placenici
Karta: https://t.me/intelslava/65976

Od prethodnog javljanja Kijevski režim je izveo raketiranje Belgoroda s kasetnim streljivom, pa je naredne noći 1.9. nakon bespilotnih Gerana poletjela i Ruska strateška avijacija. Navedeno je ponovljeno u noći 3/4.9. s lansiranjem krstarećih projektila sa sedam Tu-95 i četiri Tu-22. Uz njih djelovala su dva MiG-31K s Kinžalima, te balistički Iskanderi-M. Među brojnim ciljevima koje je koristila Ukrajinska vojska poput hotela u Krivom Rogu, zgrade fakulteta u Sumiju, željezničkih instalacija kod Lavova, posebno krvav biva pogodak u komunikacijsko središte u Poltavi. Broj poginulih pripadnika UAF-a se ovisno o izvoru kreće između 51 i 215, dok je broj ranjenih išao od 219 do preko 600. Navedeno središte korišteno je za obuku pilota dronova, a u njenom radu sudjelovali su i brojni zapadni kadrovi. Procurio je intel o gubitku nekolicine Švedskih instruktora, kao i jednom pukovniku US armije. Kako god bilo, nakon toga pogotka zaredali su brojni medicinski letovi prema zapadu što je jasan pokazatelj stradavanja njihovih kadrova.

Placenici
Karta: https://t.me/Slavyangrad/107968

Taj dan došlo je do podnošenja ostavke četiri ministra i tri zamjenika ministara vlade u Kijevu, među kojima je najzvučnije ime MVP Kulebe. Pokrenuta je i priča o dostavi novog "čudesnog oružja" u obliku krstarećih projektila JAASM, koje mogu nositi lovci F-16. Međutim, nedavna izjava US MoD-a u Ramstainu "kako nema ni jedne sposobnosti koja može preokrenuti tijek rata u Ukrajinsku korist", možda pruža nadu kako do toga neće doći. S druge strane smisao kapitalizma nam govori da je umjesto uništavanja tog 28 godina starog oružja, ispada jeftinije potrošiti ih na UKro-bojišnicama i na taj način dodatno zadužiti Ukrajinu. Pritom će osloboditi svoja skladišta za nove proizvode. Za usporedbu prenosim vam i statistički podatak o dosadašnjem bombardiranju Gaze sa 80.000 tona MES-a iz čega proizilazi da je na svakog stanovnika Gaze u prosjeku bačeno 36 kg bombi. Na žalost oba rata pokrenuta su i vode se sa isključivim ciljem hranidbe vojno-industrijskih korporacija. Koje pritom troše stare i razvijaju nove oružne sustave. Uvodeći nas na taj način u 4. industrijsku (robotsku) revoluciju.

Placenici
Karta: https://t.me/Slavyangrad/108186

Od kretanja na terenu u DNR-u su uz više sela oslobođena naselja Karlovka, Krasnogorovka i otok Belogrudni kod Hersona, dok su Ruske postrojbe ušle u Ukrajinsk, Gornjak i Ugledar. Nastavili su kretanje kroz Selidovo i prema rijeci Oskol, te su stigli na 2 km od naselja Kolesnikovka. Nakon 929. dana došlo je vrijeme za suočavanje s realnošću, pa su u skladu s tim napokon educirani stručnjaci počeli dobijat pristup u medije. Tako bivši Cijin analitičar iznosi podatak o dnevnim Ukrajinskim gubicima od 2300 vojnika, te navodi da UAF taj tempo može izdržati najviše do kraja godine. Mi smo za to vrijeme nastavili osobnu obuku s aerozapregom na letjelištu LDZB. Planira se po polazniku odradit desetak aerozaprega s novim šleperskim avionom MS.893A Rallye Commodore 180 sa ciljem ovladavanja i tom vještinom "formacijskog letenja". Nakon laširanja aerozaprege možemo krenut i u gostovanja po okolnim aerodromima. Dok se WW3 nastavlja...

Placenici
Slika: Manga


Post je objavljen 09.09.2024. u 09:09 sati.