Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Talibani, mastimani i papani

Dva bezvezna dana pretrpana nesmislom, a i muti mi se pred očima, još jedan tjedan mašćenja, ovaj put skupa mast, navodno dobra, mora biti kad nije na listi HZO.
Jutros prije izlaska van u nespokoj, čitam vijesti iz svijeta, kod nas dosadno, a ionako slijedimo druge. Nijemci će opet raditi greške oko deportacija. Prvi će biti na redu izgleda Sirijci i Avganistanci, za Sirijce donekle razumljivo, od građanskog rata tamo i brutalnog Assada su bježali uglavnom islamisti, najviše luđaka s noževima je iz Sirije i za puno njih je i dokazano ekstremističko organiziranje.
U Afganistanu isto nema više rata. Tamo su Talibani pacificirali državu i sad ću karikirati, ugrožene su samo žene i obrijani muškarci. Ali eto, procjenjuje se valjda da ne spadaju u ugrožene kategorije, žene će dobiti pokrivala po novom preko cijele glave, muškarci će uštedjeti na brijanju.
U Srbiji, čitam na x mreži, frendica pokušava pokrenuti roditelje protiv novih mjera na tjelesnom, dečki mogu biti u šorcevima, curice više ne, većini svejedno, trenirke i to najboljih marki su dopuštene. Tako je počelo i s vojnim rokom, prvo galama s ipak glasnim otporom u Srbiji, onda uvođenje kod nas,
naši mogu donijeti i još "ćudorednije" mjere, svima je ionako sve svejedno, ne bi se možda ni ova borila, ali joj kći rekla, mama, učini nešto, čitav život mi pričaš o ravnopravnosti...

Post je objavljen 06.09.2024. u 20:05 sati.