Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torakvokun

Marketing

03.09.2024

Hello ekipa !

Evo nakon jako dugo vremena osjetih potrebu vratiti se opet.
Bilo je sveeegaa !

Necu prepricavati jer inace bih prepricavala u afektu ali smirila sam se nakon svih grdih dogadaja pa nemam potrbu pisati o njima.

Bili smo u Hrv mjesec dana .. malo doma kod svojih malo na moru ... i sada s odmakom malenim mogu reci da mi je bilo zapravo lijepo. Iako dok sam bila tamo sam se jedva cekala vratiti doma ali .. sta ces ... nisam jos u potpunosti naucila uzivati u svim sadasnjim trenutcima. Mislim da bih trebala poceti to malo ozbiljnije uciti dok ne b ude prekasno.

Danas sam bila na razgovoru za Ausbildung i bilo je precudno.
Covjek je pricao o sebi pricao o firmi pricao o nekim svojim osobnim stvarima i nije me pitao niti jedno pitanje. Doslovno kako bi zapravo trebalo biti. Na kraju krajeva idem tamo da naucim posao i da se skolujem a ne da pocnem odmah raditi full time posao. Tako da je bilo dosta cudno, osvjezavajuce.. nesto na sto definitivno nisam navikla.

Kada sam ga pitala imam li 100% posao rekao je sto se njega tice da, samo ja jos kao moram odluciti je li to s moje strane to.

Naravno da je .. treba mi skola treba mi papir ... a kasnije cemo lako. Ili ne ali to je briga o kojoj cu brinuti za 3 godine. Uglavnom... idem sljedeca tri dana na Probu pa cemo onda znati vise ali zakljucak danasnjeg razgovora je pozitivan. Pa sada ... vidjet cemo.

Firma se bavi proizvodnjom i isporukom medicinskih pomagala u smislu katetera i ostale opreme vezano za urologiju. Rekli su mi da nije toliko vazno u kojoj firmi napravis ausbildung jer je u svim firmama teorija ista samo varira tema firme. Pa eto vjerujem da ako ovo ovdje zavrsim mogu dans sutra negdje dalje otic radit.

U meduvremenu sam dobila jos jednu ponudu za posao u Bazi .. ali to je ograniceni posao i ako mogu birat izmedu ausbildunga i tog posla bolje cu izabrat ausbildung jer nakon toga dobivam papir. Pa eto .. ovo u Bazi bi bilo zabavno i lagano sa super placom za nista ... ali i na kraju nemam nista. Tako da nadam se ovom ausbildungu.

Ostalo nista pametno moram rec.

Jucer mi je bio rodendan.. 33.
zivote dragi kako to prolazi !!

Nije da imam 80. ali svejedno ... 33.!

Nadam se da ste svi ok... vidjela sam da Flekserica pliva i seta .. odlicno !!

Idem spavati ljudi sutra ce biti veselo !!

Pozz svima i pisem brzo .. al ozbiljno !

Post je objavljen 03.09.2024. u 20:35 sati.