Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/betel

Marketing

Kurve svijeta

Pišem o ratu
da ne bi pisao pjesmu
jer rat je tek lahor
spram mojih misli bijesa


Pa pričajmo o ratu, da ne bi pizdili bez pizdilice, jer rat je voljeno i željeno dijete svih kurvi svijeta.

Dok je bio predsjednik, Trump, iako i sam milijarder, jeftino se prodao 29 milijardi teškom Sheldonu Adelsonu, čija je obitelj (gle čuda) bila je ukrajinskog židovskog podrijetla i litavskog židovskog podrijetla, kako bi za pišljivih 20 milijuna $ preselio američko veleposlanstvo u Jeruzalem, i grad proglasio prijestolnicom Izraela.
Ako Donald opet postane predsjednik, njegova udovica Miriam Adelson, koja je naslijedila muževljevo bogatstvo i postala jedna od najbogatijih žena svijeta, sprema novih 20 milijuna $, kako bi Trump promijenio narativ palestinske povijesti Gaze i Zapadne obale, te narativ sirijske povijesti Golanske visoravni, u izraelski povijesni narativ rečenih područja, dokaz da povijest nije nauk o povijesnim događaja već narativ onog što ljudi misle da se dogodilo.

Ako Kamala Harris postane predsjednica, Palestini se i dalje ne piše dobro. Iako od majke dojena u indijskom miroljubivom duhu, Kamala je zbog pritiska sredine u kojoj je odrasla a i zbog željene političke karijere, postala baptistkinja, odnosno članica obitelji kršćanskih slobodnih evanđeoskih crkava.

Američka evanđeoskih crkava je u biti eshatološki desničarski kult, koji očekuje povratak Krista nakon apokalipse na brdu Megido, mistično mjesto gdje se skupljaju snage zla (»kraljevi zemlje«) za eshatološku borbu protiv snaga dobra, u kojoj će snage zla biti sasvim potučene.

Činjenica da Kamala udala za židova, nimalo ne pomaže. Kako vidimo ovih dana, u Izraelu jača židovski eshatološki desničarski kult, koji stvara svoju vojsku i policiju i ubija Arape i neistomišljenike, bez da se vlada osudi djelovati.
Židovski eshatološki desničarski kult, za razliku od američke evanđeoske crkve, ne očekuje povratak Krista, već dolazak Mesije
ali meni to dođe na isto, a mislim i njima.
Kamala Harris se udala za milijunaša (a ne milijardera) teškog pišljivih 6 milijuna $, pa bi joj slična primamljiva donacija utrostručila bogatstvo.



Post je objavljen 29.08.2024. u 13:58 sati.