Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zeljkinkutak

Marketing

Izgubljen

Naslov: Izgubljen
Autor: Inna Moore
Izdavač: Innamorata
godina
375 stranica

"Poštuj tuđe vrijeme. Ono je jedno od najdragocjenijih stvari koje čovjek ima na ovom svijetu. Uz slobodu i izbor. Nikad ne znaš koliko ga zapravo imaš, zar ne? Stoga cijeni svaku minutu i živi svaki tren."

Evander, zgodni Grk, kuje tajne planove kako da osveti majčinu smrt.
Selena, mlada latino žena koja sanja o pravoj obitelji i sreći.

"A sad još jedan pečat našeg braka, više za javnost nego za nas."

Njih dvoje zajedno....hm...i dobitak i katastrofa.
Tvrdoglav i osvetoljubiv Evander, željan osvete. Cilj mu je zavesti Selenu, odluči joj ponuditi ugovor kao na obostrano zadovoljstvo, a kada ona padne, odbaciti ju kao staru krpu.

Glasna i otvorena Selena, željna obitelji, sloge i ljubavi. Nakon otkrića da je njezin zaručnik već oženjen i očekuje dijete, raskida, pristane na Evanderov ugovor i odlazi s njim u Grčku. Ugovorom dobiva knjižaru koju je njezina majka vodila do smrti.

"Ako ne uđeš u potpunosti u ulogu, nikad je nećeš odigrati vjerodostojno."

Njih dvoje, toliko različiti, a opet se toliko nadopunjuju. Koliko su mi samo muke zadali dok sam čitala. Njihove prepirke, svađe i ponos, došlo mi da doslovno uđem u knjigu i oboje dobrano išamaram da dođu k sebi. No, opet sa druge strane, njihovi pogledi, požuda i ljubav me oduševila. Trenuci kada usprkos svemu, bili su samo za njih dvoje.


"Muškarac će te varati onoliko dugo koliko to dopustiš."

Ne želim previše odavati jer nije fer prema onima koji još nisu pročitali knjigu. Od mene svakako imate sve preporuke za ovu knjigu.

Post je objavljen 24.08.2024. u 13:20 sati.