Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Uspjeh štetnika

Pišući o rusko ukrajinskom ratu jedan njemački analitičar kaže da je pješaštvo pogrešno zvati više topovskim mesom, pravilnije je dronovskim mesom. Na oduševljenje dijela blogera i njihovih obožavateljki to će se početi i kod nas uzgajati od nove godine, srećom za porezne obveznike soft i razumnija verzija od dva mjeseca. Nakon toga će se mladići po selima moći oženiti i jamačno će naučiti slagati krevete. No što je optilike pjevao pokojni Izet Sarajlić "Tamo se kolju Irak i Iran, mene nije briga, ja sam miran.", a i ja sam odlučio u mirovini se više baviti sobom i umirovljeničkom egzistencijalnom borbom za opstanak.
Ne javlja se ekipa koja je trenutno u Berlinu na društvenim mrežama, baš su sebični. Znam da su početkom osmog mjeseca svjetski dani piva, cirkusa, kolegica možda negdje vježba ples na svili, mnoštvo je popratnih radionica,istovremeno je u gradu največi skup partijanera i tatoo majstora, eto ni ovi nešto mlađi ne stignu lijepiti fotke za nas, koji bismo se tako rado odlijepili od domaćih vijesti.
Drugarica je u startu spriječila sodom bikarbonom najezdu mravlje vojske, otkrila im prolaz. One koji su se u prvom naletu probili mehanički smo tamanili, izgleda da je upalila i taktika ostavljanje neko vrijeme njihovih mrtvaca na bojišnici. U vrtu kao da pali i strategija borbe korama korištenih limuna, kucam od drvo, odbijeni su od izuzetno ukusnih rajčica, koje eto, suprotno upozorenjima znalaca, uspijevaju na istom mjestu gdje i njihovi prethodnici druge vrste prošle godine.
Klima radi i preko noći, nikad mi nije kod nas bilo jasno kad se najave promjene za vikend, spada li petak u te dane...

Post je objavljen 16.08.2024. u 08:41 sati.