Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/starrynight2022

Marketing

DRAGI BLOGERI

Dragi blogeri, vjerujete li vi njoj ili svojim očima?

Pišite mi kome više vjerujete?

Što se tiče SARAHE, na raspolaganju je sporan blog na koji sam reagirala jer je Oscar Wilde netočno citiran, da bi se dotična odmah pojavila i počela maliciozno vrijeđati, prva.

Jako me zanima vaše mišljenje o svemu.

Otvorena sam za dijalog i kritiku, naravno da nisam savršena ali, napraviti dramu jer sam korigirala netočan citat može samo drama queen narcis, a čim sam došla na blog.hr bio je gadan spor s njom i afera na koju sam baš naletila i priča da ulijeće interesno u tuđe kuće i odnose.

Samo jedno znam, njoj ni za boga ne bih povjerila svoje dijete u ruke. Ona bi najprije izvukla iz njega sve moguće osobne podatke, a onda bi time manipulirala na štetu djeteta.

Što se tiče SARAHE, slažem se, ne želim da mi se više obraća, ni između redaka, ni direktno, kao što me pokušala odmah diskvalificirati na temu O. Wilde. Tužit ću ja nju jer me već vrijeđala iz čistog mira i nazivala "kreaturom", I SAD ISPADAM SAMO JA PROBLEM.

Trebamo li dopustiti da nas zaglupljuju bez prava ispravka, da dociraju s pogrešnim podatcima?

Je li blog u raljama drama queen manipulatorice koja pravi dramu jer ju se korigira i valja lavinu spletke i laži iz bezazlene grude?


Post je objavljen 09.08.2024. u 21:28 sati.